torsdag, november 24, 2011

Torsdag 24e - 1 månad till Jul

Idag hade jag lättare för o vakna till liv, inte för att jag ville vakna till liv men när jag gjort alla morgonsysslorna så var jag ju vaken. Jag tror Alex har nån inbyggd klocka, mellan halv åtta o åtta vaknar han varje dag! idag 8.02. Själv har jag varit vaken flertalet gånger pga drömmar, öppna/stänga fönstret, gå på toa, rygg som värker osv. Men ang ryggen så hittade jag vår spikmatta o efter o bara lutat mig ett par minuter mot den igår efter städningspasset så var min rygg mkt bättre, I love it! Dock vågade jag inte luta mig igår kväll igen, hur ofta får man egentligen använda den? Har dessutom läst spridda budskap om hurvida man ens ska använda den som gravid. Men verkar vara i början av graviditeten som det inte rekommenderas men att man ska ta de lugnt sen också. Därför ligger jag inte på den utan lutar mig bara mot den o det bara i ett par minuter.


Idag väntar ett besök hos Barnmorskan så då kan jag ju fråga ang spikmattan o lite annat som flygit genom huvudet det sista. Har väl inte varit på ett riktigt BM besök sen början på Oktober och då var det i Gib o i sjukvårdssammanhang är min engelska tragisk :P Så sist jag var hos nån jag kunde ställa frågor utan o känna mig otroligt fånig var väl i mitten på September. Med andra ord ska det bli roligt att få höra bebis igen och träffa BM. Dock ser jag inte fram emot stick i fingret och vågen... men vägde mig häromdan så är mentalt förberedd, ca 8kg upp sen graviditetsstart. Mer än med Alex men kanske kan klara dem 11kg upp som jag gick upp med Jamie :)
Efter besöket hos BM så ska jag träffa Carro för lite lunch o vända på torget. Ska se om jag kan hitta några fina bodys till bebis o nån mössa :)
Efter torget tänkte jag titta förbi pappa med nån liten må-bättre present innan vi får åka hem o fixa middag o invänta bror som skulle komma o klättra på vinden åt mig :)
Så fullt upp idag också, veckorna springer lite förbi trots allt :) Redan 4 dar uppbokade nästa vecka dessutom o denna veckan är endast lördagen fri o då funderar ja på o kolla om simhallen är öppen för de tyckte Alex va så skoj :) Om inte nån annan har nå bättre förslag?
Imorgon ska vi hem till en kompis som jag inte sett sen gymnasietiden, försöker lära mig att hon heter Martina för i min skalle är hon Lillen :P Hon har en son som är ca 1 år, har inte helt hundra koll... så vi ska umgås lite med dem o se ifall vi fortfarande kan skratta ihop så magen värker :D Ska bli spännande! Dock borde även Tina vara med men hon verkar vara väldigt upptagen o bor dessutom mkt längre bort så det får väl bli någon annan gång...
Nu ska jag stoppa i mig lite frukost för magen skriker, ses!

Inga kommentarer: