tisdag, november 01, 2011

Kaka o Kim

Jodå, dagen blev bättre men nu ikväll så dippade jag igen... Trött som en gris och ont i huvudet.
Men vi har fått betalt räkningar o inväntar som vanligt att en film ska buffra, idag blir det inte X-men för jag tror vi sett alla utan blir nån action komedi som hette "the other guys".

Grabbarna o jag kom oss till Ramsons, vilket är turkbutiken på hörnet, men vi fick iaf handlat det som behövdes för o baka kärleksmums. Vågade mig inte på o gå till stora affären när jag vart helt skakis i kroppen. Vilade lite mer när vi kom hem o grabbarna satte sig o målade, det har verkligen varit dem senaste dagarnas sysselsättning :) Men sen tog jag mig i kragen och vi fick bakat en smaskig kaka! Och sen kom Kim o hälsade på, väldigt trevligt. Snackade skit ett tag, barnen härjade o sen gick vi ut på stan. Behövde köpa present då vi ska på kalas imorgon o kändes bra o ha någon med när kroppen inte är helt med. men det gick bra o jag hittade det jag var ute efter :)
Sen hem o fixa middag, Kim gick hem till sin kille o Pelle kom hem. Han hade fixat med Johan så han tar hand om Jamie efter skolan när jag är i Sverige. Känns tryggt för oss alla att det blir någon vi känner, som talar svenska, som kommer va med Jamie! En sten mindre, så skönt!
Allt faller på plats, även fast det inte direkt blir som önskat så löser det sig iaf!

Ser så fram emot helgen, hotell 2 nätter med mina fina pojkar i Sevilla, minisemester o mys! Känner mig riktigt bortskämd med tillgång till bil 2 helger i rad ;) Och möjligheten o upptäcka nya saker såklart!

Inga kommentarer: