torsdag, november 24, 2011

MVC o bebiskläder

Idag har vi alltså haft fullt upp som vanligt, det är skönt för då hinner vi inte sakna Jamie o Pappa Pelle så mycket :)

Har varit på mvc o träffat min BM o det var skönt, klarade stick i fingret o rapporterade min vikt utan missöden plus att alla värden såg bra ut. Bebis är fixerad neråt och ligger tydligen redan riktigt långt ner så hon förstod varför de trycker på o gör ont och varför jag behöver gå på toa ofta :) Hon sa också att om jag mot förmodan skulle gå över tiden så skulle hon se till att jag blev igångsatt eftersom hjärtläkaren inte ville att jag skulle gå över så mycket. Så ja maximalt 7veckor till bebis!

Och efter mvc blev det en vända på torget med Carro. Inhandlade lite bebiskläder som ni kan se på bilden, fast hittade inga i storlek 50 så får titta vidare nästa vecka när jag ska till torp dör de finns lite fler butiker.
Var väldigt trevligt o träffa Carro en stund också :) Vi gick väl ett par timmar innan jag snäll som ajg är skjutsade hem Carro. O sen åkte vi hem till pappa o spenderade ett par timmar där. Han var piggare än jag trott han skulle vara så jag tog ut hunden o lämnade Alex med sin morfar. Tyckte vi nog alla var en bra deal :)

När vi kommit hem o fått i oss middag så dök brorsan upp med Tuva o Ellie för o hjälpa mig med grejerna på vinden. Tuva underhöll småttingarna medan Gabbe o jag fick ner det som behövdes och monterade spjälsängen. Så nu står spjälsäng o skötbord på sin plats och julsakerna är redo att sättas upp!
Brorsan frågade även om han o tjejerna fick komma hit på lördag då Emma skulle ha lite förfest hemma innan dem skulle gå ut och de får dem ju såklart. Var bara nåt han skulle kolla upp, men vore såklart jättekul :) Så håller tummarna!

Well, nu har jag skrivit på detta inlägget i typ 2 timmar så nu får de va nog. Ses!

Inga kommentarer: