torsdag, november 17, 2011

Bvc o Simhallen

Vi som inte skulle göra något avancerat idag har hunnit med både Bvc och simhallen, men jag har även hunnit med o tvätta lite o chatta på msn ;)
Men det har varit en härlig dag, bara jag o Alex! Dem hade drop in på Bvc mellan 11-12 så vi gick dit för o fråga ang Alex vårta och hans trötthet. Nu har vi fått veta vad vi ska göra med vårtan och hon skrev en remiss till barnmottagningen för o träffa läkare o ta lite prover, bättre o va på den säkra sidan tyckte både hon och jag!
Sen bar det av till Sundahallen för att bada, konstaterade att jag nog inte vart där på iaf 8 år, alltså sen jag träffa Pelle. Inte mycket hade ändrats förutom att dem fräschat upp omklädningsrummet o bytt ut rutschkanorna i bassängerna :) Vi höll oss i lilla bassängen o spenderade några timmar där. Hade matsäck med oss och åt efter halva tiden o sen mer bad. Himla mysigt o riktig kvalitetstid med Alex :) På slutet halka Alex när han skulle åka rutschkana o sen va han närmast döende ;) Pappa upp i dagen när han är sjuk eller slagit sig! "AJ mamma du rörde mitt blod, kan inte gå.." Haha :)
Efter badet så åkte vi hem o kröp upp i sängen med en bok, sen somnade vi båda en liten stund. En lagom powernap :) Sen så fixa jag middag medan Alex mornade sig vid tvn. Nu blir de o greja lite där nere, vi ses!

Inga kommentarer: