torsdag, november 03, 2011

Min blogg känns så sorgligt oläst när man skriver o skriver o inte får någon respons. Men jag är sorgligt dålig på o kommentera andras bloggar också så jag vet hur det är :P
Men jag fortsätter skriva, vet att ett par läser iaf och jag skriver ju rätt mycket för min egen skull också. Alltid skönt o gnälla av sig.

So here it comes :)
Tycker det är lite konstigt att ingen har kommenterat min nya frisyr, jag klippte ju trots allt av halva längden på det och ja det syns. Men ingen jag träffat på har sagt något om det, visst kanske sett nåt på FB men är ju inte riktigt samma sak som o säga nåt när man ses. Fjantigt jag vet, men det får mig o dra slutsatsen att det inte var någon speciellt passande frisyr för mig. Pelle säger att det är snyggt men litar inte på honom då han säger att jag är snygg oavsett hur jag ser ut :P Gulligt av honom men i detta läget inte särskilt hjälpsamt :D

Anyways, idag har jag haft en deppdag tills jag tog mig i kragen o gjorde något av dagen. Inget märkvärdigt men jag fick spelat med Jamie, tagit fram pyssel till båda killarna lite senare, städat bägge badrummen och förberett maten. Nu står maten på spisen och jag inväntar lite gladare än tidigare min make :) Barnen pysslar fortfarande, Jamie gör en girlang och Alex målar en liten julklapp. Kan ju inte skriva ut vad här eftersom jag inte vet vilka som läser :)

Imorgon åker vi till Sevilla på en mysig weekend. Har i 3 omgångar försökt boka bil via internet men deras bokningssystem verkar ju funka när de vill... så idag ringde Pelle o bokade en bil så att vi faktiskt har en imorn, 25 euro för 3 dar tycker jag är bra :) För er som inte har koll på euron så är det väl ca 240kr. Hotellet är ju också fixat så det enda som behöver göras är o packa o ta oss dit vilket vi fixar under morgondagen :) Ca 20mil har vi o köra så borde går på 2½h eller så, beroende på trafik. Men är stora vägar dit så bör rulla på!
Ska även titta in på Ikea o köpa skostället o papperskorgen vi missade sist, och mer glögg!! Förra året startade jag ett glöggberoende och det sitter i. Så dem 2 flaskor vi köpte förra helgen är nu slut, vilket betyder att vi behöver ett par till så jag överlever till ja kommer till Sverige ;)

Nu ska jag ta tag i sista med maten innan vi ska äta, ses!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ok det här vill du kanske inte höra och man borde kanske inte vara såhär brutalt ärlig mot en gravid kvinna, men "here it comes"

Din nya frisyr får dig att se ut som en tant, du är 20+ (inte50+)och passar bäst i längre hår med lite snedlugg samt volym då du har den ansiktsformen du har, just nu ser du ut som din egen mamma, därför får du inga kommentarer om den.

Hoppas du inte blir ledsen, men om din man är den enda som kommenterar din frisyr så behöver du höra sanningen.

Sandra sa...

Jag tycker iaf att det blev snyggt och stilrent!!!

Anonym sa...

förlåt, det är jag som är för feg för att stå för vad jag tycker..