tisdag, november 15, 2011

Tant Doktor


Idag har jag varit till läkaren på östra sjukhuset och ingen försämring på mitt hjärta har skett så hon var nöjd :) Jag med! Fick besked på att operation vill hon ska ske så fort det kan passa in i mitt liv så jag gissar på sommaren 2012. Vilken typ av operation det blir kunde hon inte säga förrän en magnetröntgen var gjord och den planeras in i slutet på Januari. Men håll tummarna för att mitt hjärta funkar för en titthålsoperation så ja slipper en öppen bröstkorg!
Så nu börjar min mentala laddning, först inför förlossning, sen inför magnetröntgen vilket jag verkligen tyckte va obehagligt o så till sist inför operation! Mycket roligt o se fram emot... ;)
Och för er som undrar så har jag idag fått reda på att ett kejsarsnitt är farligare för mitt hjärta än o föda naturligt så därför satsar dem på det. En igångsättning är okej men inget dem gör förrän jag gått över tiden, men läkaren trodde inte dem skulle låta mig gå över särskilt länge. Förhoppningsvis kommer jag inte gå över tiden alls så släpper dem tankarna nu ;) Och dem var inte oroliga över att hjärtat ska ta stryk av långt värkarbete eftersom ungarna bara ploppar ut hos mig :P Haha typ så hon uttryckte det :D Så tja, det här med hjärtat verkar vi ha under kontroll för tillfället!
Fick även träffa en sjukgymnast på guch som jag kunde fråga lite om min rygg o fick lite bra småtips, så nu ska jag försöka stärka ryggen o hon skulle skicka lite papper till mig. Hon rekommenderade mig även TENS-apparat så jag kan få sova lite bättre, den ska göra så jag kan slappna av lite. Hon sa att jag kunde be om en på MVC.
Läkaren skulle även skicka papper till Special MVC på östra så jag kunde få komma dit. Det är mycket nu, men bra dem håller koll på mig :)

Efter sjukhuset så ringde jag till tjejen som jag mailat med om ett babyskydd, hon var i närheten så vi möttes och tja det var fint o fräscht så jag slog till. Bror min lovade o betala halva ungefär så kommer inte kosta oss så mycket. Känns skönt o ha det klart också. Och den är precis som den som vi hade så nu har vi två basenheter vilket betyder att vi kan ha en i Sverige o en i Gib, så slipper man släpa runt på det :) Jag e nöjd!

Om ett tag ska vi ta oss ner till mamma o Lasse, ska gå igenom lite saker jag ska hjälpa dem med när dem är i USA o sen ska mamma ha bilen imorgon så jag ska lämna den. Packar in Alex cykel i bilen bara så cyklar vi hem sen :) Bra med lite motion!

Inga kommentarer: