söndag, november 20, 2011

I stockholm

Jo men vi kom fram till stockholm, vid midnatt fredagkväll. Resan upp gick bra, Alex sov i stort sett hela vägen o jag pratade i stort sett hela tiden ;) För längesen jag hade vuxet sällskap så stackars Manne fick stå ut med mitt pladder :D
Igår sov jag till strax efter tio o sen tog jag de lugnt medan Alex o svärföräldrarna var ute med hunden som vi lånar över helgen. Ja alltså våran hund då :)
Sen så grejades det lite, jag peppade Johan o Alex som bytte däck på bilen o tvättade bilen :P Var själv inte så aktiv då jag inte är utrustad för sånna aktiviteter just nu ;)
Sen blev de bestämt att de skulle bli familjemiddag så vi alla promenerade till affärn o handlade, Alex stensomnade så när tant Maggi kom o hälsade på så sov han sig igenom det :P Så hon får komma tillbaka imorn för att leka med honom. Hon blev ju lite extrafarmor när hon va hos oss i Gib :)
Sen så var de middag med hela högen, bara Pelle o Jamie som saknades. Väldigt trevligt o Madde o Ola åkte inte hem förrän ett inatt. Så mycket prat blev det :) Dem andra åkte iofs hem tidigare men ändå ;)
Alex är överlycklig över o vara hos farmor o farfar o jag klagar inte jag heller :) Idag fick jag sova till efter tio också, lite bortskämd blir man!
I övrigt idag har det inte hänt så mycket, vi var en vända till parken å Alex fick leka men annars så tar vi de lugnt.
Imorgon har jag o Alex en dejt med Fredrika o hennes dotter på stan, då ska jag försöka hitta mig ett par vinterskor utan snörning och ett par mammabyxor. Om jag dessutom hittar lite julklappar så gör det inget :) Ska bli sjukt kul o träffa Fredrika då jag inte sett henne på jättelänge!!
På kvällen ska jag eventuellt hem till Maja o Johannes också, men beror lite på barnvaktsmöjligheter osv :)

Min pappa som varit sjuk i över en månad o trodde att han var frisk nu fick i fredags åka till Kungälvs akut där dem konstaterade att han återigen hade lunginflammation och sjukt hög puls. 3 veckors sjukskrivning till och jag kan ju inte låta bli o vara lite orolig :( Stackars Pappa!

Inga kommentarer: