tisdag, november 08, 2011

Nu e tiden nästan här...

Tja att det bara är några dar kvar till Sverige de känns och jag börjar inse att allt det där jag tänkt göra kanske inte hinns med. Inte ens alla maträtter jag hade inplanerat blir av då alla verkar vara påväg härifrån just nu o har Hejdå middagar... Julie o Fredrik flyttar till Sverige på Fredag o Håkan flyttar till Dublin nästa vecka... så onsdag o fredag är inbokade för deras hejdå middagar. Antar att jag får säga hejdå till dem andra då också även fast jag bara planerar o vara borta några månader. Sen är flera av dem andra halvt på väg också fast kanske inte exakt nu, så får se hur många i svenska gänget som finns kvar när jag återvänder... Lite tråkigt, men sånt man får räkna med på en sån här plats, tur facebook finns :)
Så nu gäller det o ta till vara på den tid jag har med killarna, så på sätt o vis är de bra att Jamie är hemma o är sjuk. Fast imorgon tror jag han orkar med skolan, han är piggare idag och är uppe o leker som vanligt. Usch vill inte lämna honom på lördag :( Vill verkligen inte åka till Sverige, känns så meningslöst eftersom jag egentligen inte har någon anledning mer än "för säkerhets skull". Jag har liksom inga ärenden, jobb eller nåt som kräver min närvaro mer än dem läkarbesök jag då fått planerat in efter att de bestämdes att jag skulle åka dit. Jag vill ju stanna här som faktiskt är hemma nu, jag vill vara med hela min familj och ta mitt ansvar så vi slipper betala barnvakt till Jamie... Men hälsa o säkerhet måste gå i första hand hur mycket jag än ogillar det... suck. Well nu är tiden här så det är bara att göra det bästa av tiden isär o sen när vi ses igen så får vi snart en liten bebis o nytt o tänka på plus att det är jul :)
Har börjat spåna på julklappar o pratat med familjemedlemmar så man vet vem man byter med, men inte en pryl är köpt. Blir väl det jag får göra i Sverige sen :) Men jag börjar få klart för mig vad som ska inhandlas iaf. Bara till Alex som jag har vissa problem... Något som inte tar så stor plats men som passar en 3åring... tips någon?

Idag har Anne varit här ett par timmar och snackat lite skit, trivs verkligen super med henne men det är inte så ofta vi hinner med o ses. Hon har 3 barn o tja hennes killar är äldre än mina så dem leker inte ihop och hennes dotter är yngre så funkar inte heller helt hundra än. Så vi brukar ses över en snabbfika då o då, men hennes man jobbar mer än Pelle så är inte alltid lätt o få ihop det. Var iaf väldigt skönt o vara social med någon annan än barnen o Pelle, har inte träffat nån annan jag känner IRL på typ en vecka... Så uppfriskande o uppiggande med besök o skitsnack!

Börjar förresten kännas ordentligt att vara gravid nu. Blir jag stressad eller upprörd så får jag sammandragningar o dem är inte så snälla, det spänner otäckt i hela magen så jag blir sjukt illamående... spänna ska de ju men det här med illamåendet är riktigt jobbigt, inget jag upplevt tidigare. Hela denna graviditet verkar gå ut på att må illa...
Sen är bebis en aktiv sådan, tar mig minst en timma o somna på kvällarna för hon sparkar o härjar och tja det är inga mjuka knuffar längre... Även under dagtid är hon aktiv o det känns som jag har blåmärken på insidan vissa dar...
Gnäll gnäll
Men vecka 33 på torsdag, det går framåt! 7-8 veckor kvar o förhoppningsvis inte mer!

Inga kommentarer: