söndag, november 13, 2011

I svea rike

Då var vi på plats i Sverige, i vårt radhus, och än har inget direkt illamående överväldigat mig vilket känns bra! Jag försöker vädra ur skåp och annat som luktar instängt o konstigt för att inte bli illamående senare. Pappa hade varit snäll nog o fixa frukost åt oss och mamma hade tvättat våra lakan så kände mig riktigt välkommen hem :) Så förutom att det saknas ett par familjemedlemmar så känns det helt okej att vara här. Våra möbler, våra grejer så ja de känns rätt hemma!
Dagens planer är att fylla kylskåpet, hitta vinterkläder och se oss om o bekanta oss med omgivningarna igen. Alex har redan börjat bekanta sig med leksakerna som finns här och svenskt barnprogram. Måste erkänna att dem program man är van o se på engelska som Phineas o Ferb är väldigt weird o se på svenska :P
Nu ringde mamma o bjöd hem oss på middag ikväll så nu står även det på schemat ;) Mysigt! Fick sms från bror förut också där vi blev bjudna till dem imorgon kväll, så får bli o titta förbi där också.
Tisdag är det läkarbesök i Göteborg på planerna o sen kanske vi gör Göteborg när vi ändå är där, nån som vill göra oss sällskap?

Inga kommentarer: