söndag, november 13, 2011

en bra dag

Alex är i säng o sover, han var redigt trött efter dagen :)
Har en kopp glögg, pepparkakor och en påse godis bredvid mig i soffan o så svensk tv. Mysigt slut på en bra dag :) Saknar mina stora killar men denna dag har gått fort o varit bra!
Förmiddagen spenderade vi hemma, packade upp väskorna och myste :) Sen åkte vi o handlade lite mat, köpte även blommor i mataffären o på vägen hem åkte vi förbi hos pappa. Där fastnade vi ett tag så det är tur det är kallt o gott i Sverige så maten klarade sig fint i bilen :) Blev lite fika o sen ut i skogen med vovven. Underbart o lunka fram i skogen tyckte vi nog alla, Alex klättrade, hoppade, skrattade o kastade pinnar :) Själv njöt jag av att inte bli helt blöt av svett bara för att jag var ute o gick lite, en helt annan luftfuktighet här och jag inser återigen att jag är ett nordbo i kropp o själ även fast jag gillar Gib. Min kropp är skapt för Norden och här mår jag bäst! Men de betyder inte att jag inte vill åter till Gib sen.
Efter promenaden med pappa så fick vi åka hem o packa upp maten o käka lite mellanmål innan vi åkte hem till mamma o Lasse. Blev god middag o trevligt sällskap men sen rasade Alex nästan ihop så de var bara o ta sig hem o lägga honom.



Mathandlandet var de som tog kål på mig idag, jorå, köra tunga kundvagnar kan va värre för kroppen än man tror. Knät tog stryk o värker nu härligt... men sånt e livet. Fick iaf handlat på mig så vi bör klara oss ett tag nu :)

Inga kommentarer: