tisdag, november 22, 2011

igår o hunden

Har haft några riktigt bra dagar i sthlm men eftersom svärföräldrarna är borta hela dagen och kvällen idag o inga vänner hade tid o ses så far vi hemåt idag. Känns inte som så stor idé o sitta här o uggla eftersom vi ändå måste åka hem imorgon för o hinna till BM på torsdag. Då kan vi uggla i vårt egna hem eller vara till lite nytta för familjen på hemmaplan som o ta pappas vovve :)

Igår hade jag en fullspikad dag vilket var jobbigt men riktigt trevligt. Fick mig en timmas soffhäng emellan dejt 1 o 2 men annars full fart.
Vi började dagen med o gå ut med hunden o sen stressa till bussen. Tog oss in till sthlms centrum och gick lite vilse på Åhléns innan vi hittade stora dörren där vi skulle möta Fredrika o lilla N! Sen blev de skoaffärer o lite annat innan lunch. Så trevligt o träffa Fredrika igne o äntligen få se lilla N! En sån söt o harmonisk unge :) Lite kasst att hon skulle hinna bli 6mån innan jag fick sett henne, men så blir det när man bor på olika håll tyvärr...
Efter lunch fick jag köpte mig ett par vinterstövlar, dem första jag provade i första skoaffären såklart :P Men jaja, dem blev nog bra :D O efter o hämtat Pelles mobil som varit på lagning så tog vi en fika. Uttråkade barn går inte riktigt ihop med affärer! Sen var de dags o gå skilda vägar då klockan sprungit iväg.
Hem o ut med hunden igen o sen lite soffhäng som sagt innan svärmor o tant Maggi kom. Umgicks med dem ett tag, åt god middag o sen så förberedde jag en sjukt trött Alex för sängen. Han hann aldrig komma till ro o somna under dagen så han var rätt mosig där på slutet. Sen tog jag o Maggi sällskap då jag skulle till Årsta o det låg på vägen hem för henne.
Sen blev de kvällsfika o massa skitsnack hos Johannes o Maja! Hembakta kakor o husesyn, väldigt trevligt o klockan var runt midnatt när jag kom hem igen :) Ut med hunden igen, den där biten har jag då inte saknat... men har ändå varit mysigt med vovve en stund o jag kommer sakna min Nallebjörn nu när vi åker hem... Men jag vet att han har de bra här! Även fast jag lite börjar tröttna på o få höra hur faaaantastiskt bra han trivs med alla andra o att han verkligen ääälskar dem... Det är ändå min hund o det är bra han har de bra men någonstans i mitt hjärta vill jag ju inte få höra hur utkonkurrerad jag är o att jag inte alls har lika bra med kontakt o med honom osv. I 6½ år har han ändå bott hos oss så gör ju ont i oss o inte ha honom o de blir lite som o strö salt i såren när alla får de o låta som han glömt bort oss. Väx upp tänker ni, det är bara en hund, men för mig är det mer än så. Det är en familjemedlem och någon jag lagt kärlek o tid på i 6½ år, uppfostrat o skämt bort :) Kärleken till honom kan inte jämföras med kärleken till mina barn men det gör den inte obetydlig o jag antar att jag vill känna att om nu hundar har känslor som vi, att vi fortfarande betyder något för honom o att inte nån annan bara kan kliva in o ersätta oss så snabbt... Ja, jag kan inte förklara, svartsjuka kanske det är i botten... Men som sagt, jag är glad över att han har de bra o blir älskad där han är nu när vi inte kan ta hand om honom som vi hade velat...

Nä nu har Alex tjatat ett bra tag om mer frukost och sen antar jag hunden behöver ut innan vi beger oss ut på vägarna... Ses på andra sidan!

Inga kommentarer: