onsdag, november 23, 2011

Bebis ♥


Går in i vecka 35 imorgon och då är det alltså exakt 6 veckor kvar till bebisen är beräknad! Eftersom min läkare sa att jag troligen inte skulle få gå över tiden särskilt länge så gissar jag på att inom 7 veckor så har jag en lite bebis i mina armar. Det är rent overkligt! ett litet knyte
Och oj vad jag längtar!
Kan inte låta bli o tänka att bebis kan komma när som helst också, har hela tiden haft en känsla av att denna bebis tänker titta ut tidigare... har inga som helst bevis för detta bara en känsla. Men kommer väl bara för det gå över tiden vilket jag aldrig gjort innan :P Well även fast jag vill ha ut henne så vill jag gärna ha hit Pelle först så hon behöver inte komma före v38 som jag kommer vara i när han o Jamie kommer till Sverige. Men 7 veckor är inte så mycket oavsett, säg att hon tittar ut som sina bröder så handlar det enbart om 4-5 veckor! Men försöker o inte ta ut något i förtid denna gången!

Har ikväll börjat packa BB-väskan,
hygienartiklar, bebiskläder, kläder till mig... Och jag har insett att jag missat o inhandla endel saker :) Ironiskt då det är saker jag tipsat vänner som precis fått barn att ha hemma :P Så imorgon när vi är på torget så blir det en vända på apoteket och nästa gång vi är i mataffären så köper jag blöjor o sånt man kan tänkas behöva där :) O så behöver jag små mössor åt bebis, iaf en till. Behöver ju faktiskt vara förberedd nu!

Inga kommentarer: