tisdag, november 29, 2011

Nordstan

Dagen idag har varit en bra dag, jag o Alex åkte till GBG och Nordstan o träffade Tina. Vi har inte setts på evigheter men det kändes precis som förr. Visst vi hade mer o uppdatera oss på men det var inga konstigheter, vi tog upp tråden där vi var sist så att säga.
Det är hopplöst o gå i affärer med Tina, eller så handlade det om att butikerna i Nordstan hade större utbud än dem butikerna jag brukar gå i för jag hittade ju saker - till mig! Jag som inte skulle köpa något till mig eftersom jag är för tjock just nu, men jodå 3 linnen för 200kr o en kofta som jag letat efter i ett år hittade jag... Ja allt kan jag ha både nu o sen. Ett rött linne, ett ljusblått o ett svart o en svart kofta. Fast det ljusblå linnet funkar inte helt hundra nu när jag är gravid, för genomskinligt med alla muddar o skit... Men bara nån månad kvar nu ju så det behöver ju inte användas förrän efteråt, är ju inga gravid-linnen egentligen o jag köpte dem för att dem är lätta o amma i sen :) Så det blev nog bra iaf :)
Hittade även 2 bodysar i storlek 50 så nu känner jag att jag är klar med bebiskläder för tillfället. Sen får vi shoppa mer när bebis kommer ;) Så nu får det inte bli en jättebebis när jag väl har en garderob i storlek 50... men blir det de så får jag väl sälja det på tradera eller nåt. Men är egentligen inte jätteorolig för det.
Sen har jag köpt dem första julklapparna idag, en var till pojkarna och så några från pojkarna, fast dem behöver färdigställas här hemma innan vi kan slå in dem :) Nästan alla moment för paketen från pojkarna är iaf typ klart iaf o det känns skönt eftersom det är dem vi gör själva här hemma! Dem andra paketen ska ju bara inhandlas o slås in, inte så avancerat. Men jag stressar ändå upp mig eftersom Pelle ska köpa hälften av paketen o därmed har jag ingen kontroll :P
Sen köpte jag 2 saker till idag, en mobilladdare som inte behöver användas via datorn utan i väggen, har tappat bort min väggenhet till den laddaren jag har. O jag har insett att på BB tex kan de va bra o kunna ladda sin telefon :P Och sen så blev det en tröja till Alex, en lila tröja som jag dessutom fick 30% på då Tina hade en rabattkupong så den kostade kanske 50kr :)
Tja blev mer shoppande än jag hade tänkt mig idag, iaf kläderna till mig, men ibland så blir det så... Var iaf en bra dag, fast lång. Var i gbg mellan 11.30-18.30 så nu protesterar kroppen lite :)

Det tråkiga idag var att både morgondagens dejt och torsdagens dejt fick ställa in av olika anledningar så nu har vi inga direkta planer förrän på fredag då vi ska hämta mamma o Lasse på flygplatsen. Men är ju inte så svårt o hitta på aktiviteter.
Har ett paket från ellos o hämta ut o lite mat som behöver handlas så det ska vi göra efter att ha varit på vårdcentralen med Alex. Har redan fått tid för o kolla upp hans trötthet, känner mig nästan barnslig nu men en mamma känner väl sitt barn bäst?! Tja bättre o kolla en gång för mycket. I övrigt imorgon så måste man ju inte göra nåt speciellt hela tiden. En lekplats o cykel o lilleman är nöjd ;)
Torsdag kanske vi ska prova på simhallen igen... tja vi får se helt enkelt :)

Inga kommentarer: