lördag, november 05, 2011

sevilla

Ja så igår så tog vi oss till Sevilla efter några ärenden på stan i Gib, man får ju passa på när man har bil. Pelle hade världens migrän pga det hemska åskväder som härjade i Gib igår så han var hemma och vilade på förmiddagen och det hjälpte så vi kunde komma iväg.
Sevilla är en modernare stad än dem andra spanska städer vi besökt, och fräschare. Dem håller rent och husen ser ut som folk tar hand om dem. I La Linea tex så flagnar färgen på hälften av huset och skräpet ligger i driver i vissa hörn. Igår kväll blev vi nästan överkörda av en gatusopare så det förklarar varför Sevilla håller sig rent :)
Vi gick från vårt hotell som ligger ett par km utanför centrum in mot centrum, iaf vad vi tror var centrum, det är lite diffust vad som är städernas centrum här i Spanien tycker jag. Vi hittade ett litet område med restauranger, turistshoppar och små mörka gränder, lite som gamla stan i sthlm. Tror det var turistområdet med alla turistfällor, men efter att ha gått i cirklar o försökt hitta ett annat område med nåt annat än snabbmatsställen så gav vi upp o hittade en italiensk restaurang där jag fick mig en god Pizza :) Sen gick vi tillbaka hem, blev några km o gå och med 2 trötta barn o en gravid mamma så är de lite utmaning. Men Jamie som är för stor för mig o knuffa runt i vagn fick ömsom gå o ömsom sitta på Pelles axlar, men vi tog oss tillbaka till hotellet. Fick ungarna i säng o då det är trådlöst internet så kunde vi ju se på film, som vanligt :)

Bekväma sängar kan jag intyga att Novotel i Sevilla har :) Har sovit supergott! Ja tills Alex bestämde att vi alla skulle upp klockan åtta. Eftersom ungarna var i säng först 22 så var de lite tidigt och nu är Alex såklar supertrött, men what to do...
Nu är de dax o göra stan i dagsljus, vi ses!

Inga kommentarer: