lördag, juni 07, 2014

Tickets booked

Yes en ljuvlig Lördag avslutades i lite smått ångest innan allt löse sig och blev bra, nu är biljetterna hem till Sverige bokade och även en hyrbil bokad för sista veckorna med pendling. Paniken och ångesten kom sig av att det såg ut som att alla priser sprungit iväg men det visade sig att man dels bara kunde boka bil i max 30 dagar på dem billigaste bolagen och dels pga cookies i webbläsaren. Och flygbiljetterna hade gått ner men när det skulle bokas så fanns det inte biljetter till alla... till slut fick vi boka flygbiljetterna i omgångar för dem hade 4 kvar av billigaste varianten och sedan för ca 200kr mer fanns de 2 biljetter till, så bokade dem 4 billiga åt mig och barnen och så fick Pelle boka en av dem andra för sig, vilket är bra för då kunde han ta den på sitt företagskort :) Hur som helst så har vi alla biljetter hem på samma flyg så det ska nog bli bra det här! Och eftersom detta flyg går ca 1 vecka tidigare än det vi ursprungligen hade tittat på så blir det nu exakt 6 veckor för mig och Pelle i Sverige. Fast om vi ska till Cypern så är ju inte det riktigt sant... Men men... Känns skönt med det bokat, nu måste bara pengar samlas i stora högar inför hemresan och sedan skolavgifterna.

Idag då, vi har haft en helt fantastisk dag med massa shopping, ja bara mat då men först en vända till slaktaren, vidare till svensk butik och till slut testade vi en ny matbutik inne i San Pedro som var jättebra, dem hade tom svenska varor i frysdisken bla Krögarpytt och köttbullar! Sedan fanns många av våra brittsika favoriter också och priserna var inte alls tokiga så dit lär vi åka och handla igen!
När vi kom hem igen så lastade vi ur allt som skulle in i kyl och frys och sedan gick vi och fikade med kaffe och glass på ett jätte fint cafe här i området, hur mysigt som helst! Vidare hem för att byta till badkläder och sen badade hela familjen, det är inte vanligt att Pelle badar, tror det är första gången i år för honom i vår pool iaf. våra pojkar har verkligen gjort en tvärvöndning vad det gäller vattentolerans och rädsla, nu hoppar dem och hamnar under vattnet, badar, försöker simma under vattnet osv. För några veckor sen satt Jamie som en igel på mig i poolen med flytgrejer på, nu är han utan och näst intill helt orädd. Jag är så så sjukt stolt över deras utveckling!
Sen fixade Pelle grillade burgar till middag och pojkarna fixad jordgubbar till dessert medan jag och Mollie assisterade lite på alla hörn. Sånt himla familjemys!!! I love it!


Mmm lördagsgodis!

Fika på ett av våra favoritfik i vårt område, D'Alicia

Inga kommentarer: