onsdag, juni 18, 2014

Produktiv

Idag vaknade Mollan med lägre feber än igår, snoret har börjat rinna och trots det så är hon riktigt sliten. Så vi hade tänkt ta det lugnt här hemma, eller Mollan skulle ta det lugnt. Själv var planen o städa hela huset och få tvättat, vilket jag också fått fixat. Men så ringde Ulrika och hon var på väg mot svenskbutiken och skulle handla inför midsommar som vi ska fira ihop, och hon ville ha sällskap. Så vi satte oss i gamla kian och körde dit en snabbis, en trött Mollie men det gick ok. Ville gärna bidra lite till midsommar då Ulrika står för huset vi ska vara i och betalar allt.
Och när vi kom hem igen så passade jag på att röja ur Kian på prylar, alltså leksaker, solskydd, skräp, kläder osv som lätt samlas på hög i bilen. Nu finns det bara en bilstol och parasoll kvar som skall flyttas över till hyrbilen. Sen är det bara till att städa ur Kian och se till o få den såld!
Så har haft en produktiv dag och hoppas nu på att få Mollievakt när dem andra kommer från Gib så jag kan bada i poolen med killarna!


Hemmagjord glass på jordgubbar o nektarin, ser bra ut men var tydligen inget bra med bitar i, nästa gång får det blir mixade bitar :)

Mollies mode of the day...

Inga kommentarer: