lördag, juni 14, 2014

Lördagen till ända

Sitter och pillar med headern till bloggen, jag är inte nöjd, jag tror aldrig att jag blir helt nöjd... Jag tycker alla andra gör mycket finare och mina blir inget bra alls...
Ändrat lite iaf, får se om ni ser någon skillnad ;)

Hur som helst så har vi haft en bra dag trots allt, barnen har lekt på bra här hemma. Mollie har upptäckt tågbanan då jag och Alex byggde en jättestor i vardagsrummet igår. Den har hon såklart plockat isär och byggt egna varianter av men hon har suttit i timmar med det så jag har då inte klagat. Jamie och Alex har haft en av sina sällsynta dagar då dem kommit överens och lekt med leksaker ihop och jag har kikat på serier, bakat kärleksmums och lagat lite mat. Sen blev det nån timma eller två vid poolen, barnen fortsatte att imponera på mig. Nu hoppar killarna i utan flytgrejer och simmar under vattnet ett par meter! Mollan tar av sig sina armpuffar och har provat alla flytvarianter vi har idag, hon simmar helt själv utan puffar med en hand under magen och hoppar utan rädsla från kanten. Jag tror att våran tvååring kommer kunna simma snart! Jag är så sjukt stolt över dem alla tre!

Sen körde vi film i Jamies rum, Smurfarna 2, något vi alla gillade :) Och nu sussar barnen sen några timmar tillbaka och jag njuter av stillheten :)
Imorgon förmiddag kommer farmodern så vid tio måste vi lämna hemmet för att hämta henne, inga övriga planer för imorgon, gissar dock på poolhäng om jag känner familjen rätt.

Film med mina knäppisar

Älskade ungar

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag tycker din Header är fin ...
Ha en härlig dag där borta i Spanien!