söndag, juni 22, 2014

Lite mer midsommar

Här kommer lite fler bilder från vår fina midsommarafton, Pelle som glömde sin fiol hemma körde hem under eftermiddagen för att hämta den, han passade då även på att ta med min kamera som jag hade glömt så jag fick fotat lite. Men min autofocus är sönder vilket gör att hälften av bilderna blir kassa då jag inte hinner med o ställa in focus manuellt, I need a new lens!!!


Huset ligger beläget i ett naturreservat, så sjukt vackert!

Lägg märke till Trine som flyr vattenspridarna

Solnedgång i dalen

Pool i solnedgång

Huset

En hög med ungar

Raketen!

Dans

Små grodorna

Inte lätt o fånga två små på bild

Spelemannen


1 kommentar:

Yohannas.se - Småbarnsliv, Träning, Äventyr, Resor, Vardag, Känslor sa...

Svarskommentar:
Vad spännande! Hur kommer det sig ni bor därnere, och hur bor ni? Jobbar du där eller är föräldraledig? Hoppas ni trivs! Vi har ju spenderat en hel del tid utomlands vi också, men aldrig "bott" - som längst har vi stannat 4,5månad (Thailand). Åhh jag är också dålig på att kika tillbaka, tänkte inte på att du inte hade en blogg.se-adress.. då ska jag såklart kopiera in min kommentar även direkt i din blogg :) :)
My baby dolls hade jag aldrig sett - vilken babyskara. Önskar så innerligt jag hade fler barn på många sätt, men å andra sidan hade jag nog aldrig orkat arbeta samtidigt då och ändå känt mig tillräcklig tror jag... Det är ju minst sagt mkt att tänka på kring förskola, alla tider att passa och rutiner att klicka bara med två. Jennys blogg har jag dock läst väldigt länge :)
Kram & tack för din kommentar...!! :) :)