söndag, juni 01, 2014

Filmmaraton

Idag har jag varit kreativ för första gången på väldigt länge, tror det är för att livet börjar lugna ner sig lite. Min vän Daniela skriver på sin bok, jag avundas henne enormt samtidigt som det inspirerar mig. Jag vill också ta tag i min bok, komma igång och skriva och fortsätta vara kreativ! Men kreativitet för mig går inte att stängas av och sättas på utan när det slår till så måste jag få utlopp för det, avbryter jag så är det oftast kört. Så med Mollie hemma och även dem andra två så går det inte, det blir för hackigt, jag tappar tråden och det blir inte bra. Så därför ligger boken på is, jag vet inte hur länge den ska ligga på is dock. Just nu är jag väldigt inspirerad och kanske borde jag bara ta tag i det, men hur?!
Nå idag fick min kreativitet utlopp på ett annat sätt, jag har spenderat timmar i photoshop för att fixa header till min blogg. Och man säger ju tredje gången gillt för den nya ni ser här ovan var mitt tredje förslag. Jag är ganska nöjd, somrig och tja spansk, med bilder från vårt närområde. Vad tycker ni?

Och förutom den kreativa biten idag så har det inte hänt så mycket, vi har haft lite oväder och därför spenderat dagen inne med att se på film. Jag tröttnade efter att ha lyssnat på det fruktansvärda ljudet från Power rangers som spelas hela tiden från dator eller tv och föreslog en lite trevligare film, och sedan påbörjades filmmaratonet. Vi såg på planes, kung fu panda och the sound of music. Sen blev det kinamat till middag, en riktig latmans helg när det kommer till mat. Men jag drog ihop en dubbelsats av kladdkaka till mellanmål så det kompenserar ju lite att jag inte lagade mat ;) Kanske inte helt nyttighetsmässigt men... hehe

Imorgon blir det Gib för hela familjen, Pelle behöver dit för möten men tyvärr är dem mötena när barnen slutar i skolan så han kan inte ta hela dagen där med killarna så jag och Mollie får åka med och roa oss bäst vi kan. Har lyckats ragga upp Kamila för promenad på morgonen och sedan kan vi äta lunch med Pelle så bör flyta på rätt bra, sen hoppas jag Pelle även kan hjälpa till med lämning vid aktiviteter för det tycker jag är drygast med måndagarna.



Movietime

Kladdig kaka

Mmmm!

Chokladig Mojmoj

Jamie

Alex

Filmmys!

Inga kommentarer: