tisdag, juni 03, 2014

Happy

Gosh, pusselbit på pusselbit faller på plats och dem närmsta månaderna ser ljusa ut. Vi tittar på att hyra bil nu ist för att köra vår bränsleslukande skrothög och priserna var inte alls så farliga som i hade trott så troligen hyr vi en från och med nästa helg fram tills att vi åker till Sverige och så försöker vi sälja skrothögen. Det är som en stor sten som lyfts från mina axlar, känner mig verkligen inte trygg i våran bil längre! Och tänk att få fungerande AC, lyx!!

Vi har även kikat på vår biltripp genom Europa i sommar, beslutat oss för ungefärliga etapper genom att kolla på en karta. Vi har två etapper då vi hälsar på folk och antagligen får bo gratis och resten av etapperna får det blir hotell. Men vi är inte så knussliga med hotell så det ska nog gå o lösa. Jag är super exited nu inför resan!

Första dagarna blir tuffast men det är för att dem etapperna har vi gjort innan och vill bara få överstökade. Sen ska vi glida genom Frankrike och Spanien och njuta! (belgien räknas inte, det kör man igenom på en kvart om det inte är rusning)

Sen så har vi kollat på flygbiljetter och hittat helt okej flyg redan den 10e juli, vi får se när pengarna rullar in om dem flygen finns kvar. Men plötsligt känns hela sommaren mycket verkligare och framförallt mycket mer snart!


Inga kommentarer: