måndag, juni 09, 2014

Grattis Lasse

Idag fyller barnens extramorfar Lasse år, stort grattis till honom!

Idag har vi hängt hos Trine och Leo, och som vanligt så orkade vi inte med många knop, men alla fyra är så nöjda med att bara umgås, kiddosarna leker och bråkar medan vi mammor dricker kaffe och snackar skit :) Mer behövs liksom inte. Kommer sakna dem när dem flyttar hem till Sverige!

I övrigt så vart det hämtning av pojkar, trumlektion och sedan hem. Var kö för gående ut ur Gib så blev stående en 30min i hettan, normalt blir man släppt före med småbarn men idag ville inte poliserna det, inte förrän vi var på sluttampen i kän så kom en kvinnlig polis fram och frågade mig om jag och mina barn ville gå före. 38 grader i solen visade en termometer i La Linea när vi åkte så ni kan ju gissa hur kul det var o stå med 3 trötta barn i kö i 30min i gassande sol... Den kvinnliga polisen uttryckte sig öppet om vad hon tyckte om dem spanska poliserna som utsatte folk för detta... :) Well vi överlevde och denna incident plus bilkön ut imorse får mig än mer o uppskatta att vår tid i Gib är räknad!

Imorgon är jag och Mollan hemma och det enda som står på mitt schema är o tvätta och byta lakan. Om hettan kvarstår lär det blir poolhäng och inomhuslek då det inte är kul o vara ute i denna värme, man orkar inget alls...


Vårt standard fotoställe, Mollie själv uppmanar mig o ta kort när vi kommer dit.

Sötisen, och ja, jag vet att hon matchar väldigt fint :P

Stark som pippi?

Klättra

Underbara Mollie

Målarstund hos Trine och Leo

The rock of Gibraltar

Fika med Jamie...

...och en trött Mollie medan Alex spela trummor

Fina ungar

Not so fun in the pedestrian queue out of gib...

Idag går mina tankar, kramar och styrka till dig min vän, du vet vem du är. Älskar dig!

Inga kommentarer: