tisdag, juni 17, 2014

Sjuk o shopping

Igår efter lunch här hemma så somnade Mollan och när hon vaknade var hon stekhet, hon hade åkte på feber. Hon vaknade även idag med feber men fick pillat i henne ibuprofen och tagit oss iväg till Gib. Hon var relativt pigg under dagen fram till kl ett då jag antar medicinen gick ur kroppen för då totaldäckade hon i vagnen och var sen stekhet när vi satte oss i bilen och åkte hem. Stackars liten!
Men under tiden hon var pigg så fikade vi med churros med farmor och sedan så lekte jag personal shopper åt min svärmor och fick betalt i form av två klädesplagg. Svärmor shoppade loss ordentligt och slog sedan till och köpte ett par bra sandaler till Mollan också. Alltid roligt o bränna andras pengar ;) hihi
Sen hade Jamie bestämt att han ville klippa sig idag så jag och han gick och fixade det medan dem andra hängde i parken. Och när det var klart fick det bli lunch så vi åt på fresco innan vi åkte hemåt. Väl hemma badade pojkarna med farmor medan jag fick sitta i soffan med en feberhet Mollie.

Ikväll kommer farfar så imorgon tar farmor och farfar skoltransporten så Mollie får vara hemma och vila sig och jag kan få städat och tvättat undan igen, perfekt!

På torsdag åker jag själv med killarna till Gib och Mollan får stanna med farmor o farfar här hemma för jag ska till läkaren och vill inte ha med henne. Och fredag åker vi hela gänget för att sedan fara vidare till Ulrika för midsommarfirande! Och så var den skolveckan till ända :)


Fika imorse

frisörbesök

Sjukling

pigg på medicin och sysselsätter sig med det hon älskar mest just nu

Inga kommentarer: