onsdag, juni 04, 2014

Min Onsdag

Jo det slumpade sig som så att vi hamnade på eastern beach imorse då mina planer med Kamila blev inställda pga sjukt barn och jag ändå behövde till MOT kontoret som ligger precis vid den stranden, dvs bilbesiktningen. Supermysiga timmar hade vi på stranden trots bristen på utrustning. Ett par trosor från skötväskan fick agera badbyxor åt Mollan och händer och fötter fick vara spadar och krattor. Mollie hade jätteroligt och jag kunde slappna av ett tag, dock är den ständiga nackdelen med stranden, sanden som hamnar överallt... Oundvikligt men lika äckligt varje gång... Tacka vet jag klippor eller poolkanten ;)

Hur som helst så lyckades jag få besiktning av bilen imorgon så nu håller vi alla tummar och tår för att den går igenom, men helt ärligt så skulle jag bli förvånad om den gör det... Men vore super att kunna lägga upp den till försäljning med nytt MOT fixat!

Förutom stranden så blev det även en vända på stan för presentshopping och sedan vidare mot McD för lunch med Trine. En lagom dag som senare avslutades med bad i poolen med barnen och carbonara till middag.
Nu har Mollan just somnat... ser fram emot halvdagar ännu mer nu, då kan hon somna 12.30 i bilen ist för kl 15 i vagnen och sedan fortsätta sova i bilen och vakna kl 17... Inte hållbart! Hon som hade slutat sova middag... men med denna värmen och långa dagar så är jag iofs inte förvånad! 4 långa dagar kvar för mig och Mollan, dem övriga 2 tar Pelle. Sen är det halvdagar, yey! Och sen är det sommarlov, dubbelt med yey!

Förresten apropå o bada i poolen, Jamie har gjort enorma framsteg bara på igår och idag. Tog med honom ut på det djupa igår så han inte kunde fuska med benen i botten och visst kunde ungen simma. Och när han själv märkte att han klarade det så kom självförtroendet. Nu simmar han helt ok över halva poolen plus att han idag vågade flyta på rygg avslappnat medan jag höll i hans huvud och senare även doppa huvudet under vattnet!! Från livrädd till detta, jag är imponerad och stolt!! Alex blev dock svartsjuk så in i bomben då det idag var Jamie som fick beröm och blev tvärsur och skrek o grät i säkert 45min... Oh the joy with kids ;)

På agendan imorgon står frukost med Nina och sedan tom kalender fram till besiktningen kl 14. Vi får se vad det blir, men med bilen inne i gib så kanske det blir en vända till europa point, vore mysigt!


StrandPrinsessan

Exited!

Springa och kasta sig i sanden var en hit

Flygplan

Busunge!

Spa treatment?

Tuff brud

Men vem är sötast o coolast i stan?!
Studentbild?

Inga kommentarer: