måndag, juni 30, 2014

Inte så intressant men skönt för mig att skriva ner...

Åh så underligt livet är, idag mår jag helt ok igen och har orkat greja. Igår tyckte Pelle att jag var febervarm och med tanke på hur trött jag var så kanske det stämmer att jag hade en släng feber. Ju mer jag funderar ju mer så tror jag att jag kanske bär på det virus som jag tror Jamie har haft, han har varit väldigt hängig och fryst massor. Kanske yrseln är mitt svar på det viruset och Jamies var att frysa. Vad vet jag, jag är ingen doktor och skit samma, det går väl över :)

Jo grejat har jag gjort, Mollies garderob är röjd på försmå plagg och väskan med dem större kläderna till henne har gåtts igenom och det som funkar har placerats in i garderoben. Vissa saker är för 3åringar o lite stora men å andra sidan är det mest långärmade saker och dem kommer vi inte behöva använda förrän fram emot oktober (om man inte räknar med Sverigeresan och dit finns det kläder i rätt storlek). Men jag kände att när jag ändå la in plagg så kunde jag lika bra lägga in det som nästan passade också, så jävla roligt är det ju liksom inte att jag vill göra det i oktober igen ;) Och hon har en stor garderob så platsen är inget problem.

Tvättat har jag också fått gjort, tyvärr verkar vår tvättmaskin läcka vatten när den börjar centrifugera, så vi får nog kontakta vår hyresvärd, tills dess tvättar jag på och torkar vatten... Vi har stengolv och det är över 30 grader så lite vatten på golvet är ingen big deal men vore ju skönt om vi kunde få det fixat...

I övrigt har jag börjat planera inför sverigeresan, planera packning osv. Regnkläder är på plats då svärföräldrarna tog med sig det, jag har nu rotat fram jackor åt barnen så nu 'r det bara mina och Pelles kvar. Skor ska också planeras, det blir antagligen några stycken då vi ska på tillställningar och behöver vara fina, behöver kunna gå i skogen och vara redo för eventuell sommarvärme... Räkna antalet skor på 5 pers ;) Sen så kräver ju 6-7 veckor lite kläder också, givetvis kommer vi kunna tvätta på plats men man vill ju ha lite variation ändå. Så det hela kräver lite planering och eftertanke!

Så ja hemmadag för mig och Mollan idag då P ändå behövde till Gib. Imorgon åker vi alla 5 till Gib då vi ska gå på killarna skolpjäs, Jamie är en av dem 7 dvärgarna och Alex är tydligen en ko i Jack and the beanstalk. Ska bli roligt o se då det varit förberedelser inför detta i flera veckor och mycket prat :)

Nu ska jag hänga tvätt och plocka lite disk, oh the joy ;)

Inga kommentarer: