torsdag, juni 26, 2014

Primark och playdate i Estepona

Idag som alla andra dagar har det varit fullt upp, jag är inget bra på att ta det lugnt ;) Först stressade jag till Primark med Kamila, hon behövde byta en grej som gått sönder men självklart blev det lite shopping utöver det för oss båda, bla linne till Mollan, lego till killarna (kostade ca 15kr lådan), babypresent åt en vän, lite egenvårdsprodukter till mig, 2 par solglasögon till mig och glitterfärg till barnen, allt detta för ca 250kr :) You gotta love Primark!
Men sen blev det extremt stressigt till skolan, vi fick faktiskt ringa när vi gick över gränsen (från spanien till Gibraltar) och säga till rektorn att vi var sena... Men det gick bra, hängde i parken och åt lite innan vi åkte mot Estepona och Daniela, Luciana och Ivan :) Yes playdate idag också, trevligt som alltid!

Mollan somnade på vägen hem igen och denna gången försökte jag inte väcka henne, gick ju bra utan hungrig start mitt i natten sist så chansar idag också. Dock vaknade hon kl fem imorse och ville gå upp, oh no sa jag och fick henne o somna om till sex och sedan spelade hon på min mobil en stund innan hon gick upp och väckte killarna, inte hela världen då vi kliver upp 6.30 iaf...

Imorgon kommer mannen min hem, men som Jamie sa idag så kommer han vara gnällig :D Han flyger mitt i natten och kommer säkert inte sova så mycket alls, så gissar att jag inte kommer få så mycket nytta av honom imorgon, men ska ändå bli skönt o få hem honom!! Har iaf inga playdates uppbokade, behöver greja hemma och så vill jag krama på Pelle mannen!

fyra små apor i trädet

Lek i estepona

Lek i estepona

Knäppisar

2 kommentarer:

Yohannas.se sa...

Härligt med kompisdejt ju!! Är det en annan svensk kvinna ni träffat därnere?
svar: Jag förstår dej helt :) Du låter verkligen inte som en "know-it-all", det är jättekul att läsa alla din erfarenheter :) Nej hemma 100% är inte min grej, TYVÄRR. Har alltid trott det, men jag blir helt slut av att stimulera barnen hela dagarna själv. Superkul å läsa om erat liv därnere...!!! Å tack för dina härliga kommentarer :)

Anonym sa...

Vad är det du har gett upp? Vad har du för smärtor?? :( //Yohannas.se