tisdag, juni 10, 2014

Im sorry

Jag har inte så mycket o skriva om ikväll, har fasen inte gjort många knop idag förutom saften och sedan middagen jag och Jamie lagade ihop.
Men jag vill be om ursäkt om någon här inne tog illa vid sig av mitt inlägg tidigare idag, min ilska riktade sig mot människor i allmänhet men ingen av er som läser triggade igång reaktionen, ok?! Dock om man tar åt sig så kanske man känner igen sig och borde fundera lite över det. Personligen har jag fått pepp ang. att lära mig att säga nej och inte gör allt för andra, ska försöka bli bättre på det. Någonstans här inne finns det en Nathalie med känslor, drömmar och hopp. Jag behöver uppmuntra henne att göra lite mer saker för sig själv!

Något annat som plågar mig för tillfället är torrsprickor i mina fötter, aj vad dem svider! Hur jag än försöker fila och smörja in mina fötter så sliter allt sandalanvändande för mycket och hälarna spricker... Någon som har ett bra tips som inte innebär o sova med plastpåsar eller strumpor eller för den delen spendera dagarna med strumpor på mig?

Nu ska denna brud se ett avsnitt av bones innan det är sovtajm. Det är Gib imorgon där vi har lekdejt med Ida planerad och så har Alex en tid hos ögonspecialisten efter lunch. Ska bli spännande och se vad dem säger!

Inga kommentarer: