torsdag, juni 05, 2014

En bra dag

Jaha tio år sen studenten och jag vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor... Men jag har åstadkommit en hel del under dessa tio år, tex tre nya liv, x antal flyttar däribland 3 flyttar till olika länder. Jag har även hunnit driva företag, plugga lite och jobba på lite olika ställen. Men någon karriär o tala om har jag inte, å andra sidan så gör det inte så mycket, jag lever det goda livet ändå!

Idag har varit en bra dag, jag fick pratat av mig över en kaffe med Nina imorse och följde efter henne på stan tills jag hade bestämt träff med Ulrika och Felix. Med dem blev det parken och sedan hem till dem i deras nya hus, hur fint som helst! Tre våningar består deras hus av och när vi traskade ner för trapporna från översta våningen så halkade Mollie och dunsade ner för mer än halva trappen, jag stod helt handlingsförlamad och reagerade inte förrän Ulrika började ropa "spring spring" och då fick jag fart och plockat upp henne. Hon klarade sig dock bra med bara nån bula i huvudet och hämtade sig snabbt men vi blev båda chockade, alltså jag och U, såg så sjukt läskigt ut... Min stackars lilla tjej... jag som skröt för Nina imorse om hur duktig Mollie är på att gå i trappor...
Sen s FICK jag en platt tv av U som dem hade över så hon var snäll nog och körde oss till vår bil med den. Jag har så himla snälla vänner som ger mig saker till höger och vänster, vilken lyckligt lottad tjej jag är! Så nu har Jamies tv fått flytta in i hans rum och han är så glad, förresten är vi alla glada över det för nu slipper vi lyssna på alla hemska ljud från Power rangers ;) Och nya tvn står på plats i vardagsrummet, iaf tills vi fått hämtat ner vår tv som står i sverige, den är lite modernare och större. Men då får tvn i Alex och Mollies rum uppgraderas, dem har just nu en miniliten tjocktv med inbyggd dvd, funkar fint men är som sagt liten... och tjock...

Fick även besiktigat vår bil och den gick som väntat inte igenom och helt ärligt hade det varit skandal om den gjort det med tanke på hålet vi har i avgasröret, men det var också bara det dem sa något om. Bara till att laga och sedan köra förbi och visa upp den så är det klart. För övrigt tog hela besiktningen ca 3 min, dem kollade lampor, kikade under bilen i 30 sekunder, testade styrningen och bromsarna och sen vart det klart... Så inte den grundligast men det är jag egentligen rätt tacksam för, kunde ha blivit vääääldigt dyrt ;)
Gick förbi en verkstad för o få en prisuppskattning men han ville se bilen först o då hade jag redan parkerat (då det är hopplöst o ställa sig utanför verkstaden vi brukar åka till) så skulle köra förbi dem på tisdag igen. Hoppas på ett lättlagat hål till en billig peng!

Hur som helst så har dagen rullat på fint, ingen kö ut så det var bara till att tuta och köra! Har en helt annan slags energi idag än vad jag hade tex igår så har kunnat pyssla med tv-apparater och lite annat ist för att ligga utslagen, men så blev det inte heller poolen idag till barnens besvikelse... Men man kan inte få allt här i världen :)
utsikten från Jamies fönster imorse 6.35

Mollie fikar i parken

Nya tvn, tack Ulrika!

Inga kommentarer: