söndag, juni 01, 2014

Resor och semester

En annan sak, det är i stort sett helt bokat nu att det blir Cypern i sommar, och då vi har andra planer för Alex (fast det vet inte han om) och resande så vart det bestämt att Jamie ska få hänga med dit. Så vi berättade det för honom häromdan och han blev så himla glad! Jag insåg inte hur svältfödd han var på egentid men det framgår tydligt att det är just det han ser fram emot mest med resan, att få mamma för sig själv i flera dar och pappa på kvällarna. Han pratar om det massor och vi har gjort en deal att tills vi åker dit så ska han kunna simma :) Helst vill jag att båda killarna klarar sig i vattnet hyfsat innan sommarlovet så vi slipper släpa med flytgrejer till Sverige.
Personligen ser jag också fram emot att åka till Cypern, all inclusive hotell och bara ett barn med sig, och dessutom det äldsta och mest självgående barnet. Värsta semestern!!!

Förresten känns det lite snopet att Juni som normalt sett innebär sommar och sommarlov inte alls innebär det här, vi har fem veckor kvar cirkus innan vi får lov 10e juli. Men å andra sidan så har denna våren gått så sjukt fort ändå, jag tyckte precis det var jul och nu är det strax sommarlov... Så kanske lika bra att det är några veckor kvar :) Och rent ekonomiskt är det bra att vi inte riktigt är där än, hur skolavgifter osv ska betalas i höst vill jag helst inte tänka på... Innan dess måste flygbiljetter, en jäkla massa bensin och hotell dessutom betalas, puh, tur vi har betydligt lägre hyra nu!
Och apropå hyras så kanske det finns någon här som vill hyra vår lägenhet här nere i Spanien medan vi är bortresta till Sverige? Hör av er isf!

Inga kommentarer: