söndag, juni 22, 2014

Blandat

Så var vi bara fyra kvar, det blir väldigt tomt och väldigt mycket ansvar när man blir ensam kvar med barnen. Svärföräldrarna flyger hem och Pelle åker iväg på jobb och kommer inte tillbaka förrän på fredag, så dem tre åkte tillsammans till flygplatsen. Jag har massor o göra, det blir alltid lite lätt kaos när man är fler än vanligt och även fast svärföräldrarna är toppen och hjälper till så vet dem inte hur min ordning på saker brukar vara och man får lägga tid på ett rätta till. Sen är alla husets handdukar i bruk så 50% av dem måste tvättas och så svärföräldrarnas lakan, jao listan kan göras lång idag. Men vi är alla vansinnigt trötta, det har varit två sena kvällar i helgen och intensiva dagar. Jamie har klagat i två dar på att han fryser, Jamie som aldrig fryser och dessutom har vi ju mellan 20-30 grader här beroende på tid på dygnet. Trodde nästan han var sjuk men han är inte febervarm, så tror bara han är utmattad, stackars barn!

Igår var pojkarna med farmor och farfar på stranden, vi andra slappade här. Vid lunch möttes vi upp på vårt favoritcafé och fikade lite. Sen gick Alex med farmor och farfar till poolen medan vi andra gick in, Pelle o Mollan somnade medan jag och Jamie spelade tv-spel och såg på film, mys!
När Mollan vaknat gick hon och jag ner till poolen en sväng innan det var dax för hela familjen att gå ut och äta en middag på en restaurang i området. Mycket trevligt.

Nej dax o ta tag i dagen, här kommer lite blandade bilder:

Jag o Mojmoj vid poolen häromdan

poolhäng!

HAHA

Nej inte ta kort

Barnen med världens bästa farmor och farfar

Tåglek

Filmmys

svärfar/farfar

Mojmoj o pappa

Fina Jamie

Farmor och Alex

Sömntuta

Mys med Jamie

Efterrätt, mm!

Fina Jamie

Mojmoj

Alex och farmor

Farfar Johan

Ett mongo vi hittade...

Inga kommentarer: