onsdag, juni 25, 2014

Intense day

Ordet som beskriver min dag är intense.

Skulle flytta bilen imorse, ja Kian som vi ska sälja men där motorn hänger lös och vi väntar på besked på verkstaden om reservdelen kommit in, den står parkerad på en gratis parkering i Gib medan vi väntar. Hur som helst så städar dem den parkeringen en gång i månaden och det råkade vara just idag, så jag körde runt halva Gib i letan efter en ny gratis parkering men det finns ju typ inga... Efter ungefär en timme hade jag kört runt the rock och återvände till den stora parkeringen jag ursprungligen stått på och eftersom bara halva parkeringen skulle städas så letade jag i andra änden och hittade en ungefär mitt på parkeringen... Hittade en städare så jag frågade vilken sida min parkering tillhörde, om jag kunde stå där pga städningen och får till svar "Ah no cleaning today, you dont have to worry" Ah men what!? Spenderat en dryg timme på något som jag tydligen helt hade kunnat skita i, haha, var lagom irriterad sen! Jag som egentligen skulle ha gått över till La Linea på marknaden med Kamila, hann vi ju inte alls med så fick bli en kaffe innan våra pojkar skulle hämtas.
Blev parken en sväng innan jag insåg att vi skulle få hem kompisar på eftermiddagen och behövde sätta fart, tog en snabb vända in i Soto där jag som det charity case jag är plockade med mig lite blandad begagnad sportutrustning från familjen Orsing. Fasen vilka snälla vänner jag har! Skidor, rollerblades, scooter, snowboard, hjälm och solstol, my god thank you!!!

Sen så har vi haft Hanna och barnen här på lekdejt, killarna var överlyckliga över att ha Viggo här och när tjejerna mjuknat lite så lekte dem bra dem också! Så himla mysigt och lagom med lite lek på eftermiddagen nu när det är halvdagar i skolan. Jag hoppas barnen får kompisar här i området snart så dem kan vara ute och leka som dem gjorde med Viggo idag, tyvärr verkar dem flesta barnen här endast tala spanska och det har inte mina killar plockat upp ännu...

Ikväll har jag röjt upp här hemma, tror det får bli riktig städning imorgon eftermiddag för gud så mkt smulor o skit som samlas när man inte hinner med o hålla efter... Men nu ska jag se klart Iron Man 2 och käka lite gotta, för det behöver jag, det är tufft att vara själv med barnen. Längtar efter mannen min, men bara 2 dagar kvar tills han kommer hem!


Alltså TACK fam Orsing, och detta var inte ens allt vi fick!

Mina tre idag

Inga kommentarer: