torsdag, februari 27, 2014

Torsdag idag

Torsdag idag och det betyder fasta och trots positiva utrop igår så är jag hungrig idag, haha. Inte lika lätt o fasta när man inte har något som distraherar, trots det har jag försökt hålla mig sysselsatt. Gick på promenad med Mollan imorse efter att jag lämnat pojkarna i skolan och vandrade runt en dryg timme innan jag vid ett lekplatsstopp messade Kamila för o kolla om jag skulle visa henne en affär som vi pratat om. Det ville hon gärna så mötte henne inne i stan där vi spenderade 1 dryg timme i affärer innan jag och Mollie gick till parken vid skolan i väntan på att Alex skulle sluta.
När Alex hade slutat gick vi hem och fixade lunch och hade en sån där härlig eftermiddag då Mollie och Alex lekte ihop i sitt rum så jag kunde somna framför tvn en stund!!!
Sen har det mest varit det vanliga med hämta Jamie, parken en stund, greja hemma, fixa mat, göra läxor, bada/duscha barn, lägga barn och nu relaxing framför datorn!

Ser fram emot min dejt med Anne imorgon så antagligen kommer någon bli sjuk här eller hos henne så vi inte kan ses... Brukar ju vara så när man ser fram emot något mycket ;) Men håller tummarna för att alla 6 barnen håller sig friska så vi kan få dricka lite kaffe!

På Lördag ska vi åka till Estepona och hälsa på Daniela och Marco, vi ska kolla runt på lite områden vi kanske kan flytta till och ha lite allmänt trevligt med dem :) Ska bli roligt!




 

Silly Mollie



Leka lite

Mitt lekparks sällskap

Mollan

Inga kommentarer: