tisdag, februari 11, 2014

Rokad!

Även fast jag har haft en hemma dag så har det varit en dag med fullt ös. Med städning och träning på förmiddagen, sen lunch med Alex, lite mer städning, dusch och hämtning av Jamie. Blev en vända till apoteket i regnet när jag hämtat Jamie och sedan hem. Smidde lite planer med barnen och sedan satte vi till verket. Rumsbyte! Tankarna om detta såddes igår när jag satt och pratade med en vän, och jag är inte den som sitter o värker på saker utan får jag nåt i huvudet så sker det pang bom... Så Jamie och Mollie bytte rum, så nu bor Mollie inne med Alex i stora sovrummet och Jamie är tillbaka i det rummet som var planen att han skulle ha haft från början. Det funkade inte då av den anledningen att Alex ville leka inne i rummet då Mollie behövde sova middag, men nu är Alex i skolan 3 av dagarna hon sover och snart alla vardagar faktiskt. På helgerna sover hon ofta middag i bilen eller inte alls så tror det kommer bli bra! Jamie ska även köpa sig en egen tv för pengarna han har fått i julklapp och födelsedagspresent så han kan ha tv-spelet i sitt rum. Ska bli sjukt skönt när det blir fixat!!!
Och att byta rum är inte så avancerat som det låter här hos oss då det bara är typ leksaker och prylar som flyttas, inte möbler. Sen så fick hyllan som stod i det rum som J har nu flytta in i stora rummet då Jamie typ inte ville ha med sig mer än en låda med leksaker, resten är kvar hos A och M, så dem behövde förvaring!
Allt är inte klart i rummen, dem har tex alla sina kläder i sina gamla rum och en hel del prylar, men det har jag lovat att ta tag i imorgon förmiddag. Mollie är fortsatt sjuk så måste ändå hålla oss hemma... Men jag klagar inte, nu har jag ju något o sysselsätta mig med!



Älskade ungar!



Inga kommentarer: