måndag, februari 10, 2014

Cash

Ibland är det knepigt, knepigt att inte ha pengar nog för vissa saker vilket innebär att man hamnar utanför. Det är ju ingens fel än vårat eget men det är svårt o erkänna, inte bara för sig själva men att också säga rakt ut "det har inte vi råd med", speciellt när man innan haft ganska hyfsat ställt. Det är inte pinsamt, jag skäms inte men det är bara jobbigt. Det finns alltid någon som ska ifrågasätta varför man har råd med vissa saker men inte med något annat, varför man prioriterar vissa saker framför annat. Man orkar inte försvara valen man gör med sina pengar. Hoppet om att ekonomin ska vända nu är stor då flera av Pelles projekt har fått raketstart men vi lever med oron om att det inte ska ge skörd snabbt nog...
Jag tror att vår ekonomiska situation stör andra mer än oss ibland och jag vet inte ifall det beror på det eller något annat men vissa vänner drar sig undan just nu. Men jag hymlar inte med vår sits och det kanske stör folk? Vad vet jag, jag sitter inte hemma och gråter över det men ibland är det tröttsamt hur mycket problem pengar kan ställa till!

Idag verkar Mollie ha åkt på feber, vi hade en jobbig natt med brandlarmet som lät hela natten och Mollie som vaknade, tyckte inte hon kändes varm då men idag på förmiddag kändes hon varm och var väldigt gnällig. Så hon fick gå o sova redan kl 11, och även fast Ulrika, Felix och deras hund var här och hälsade på så somnade hon och sov i flera timmar. Vi andra hade dock trevligt med lek, prat och lunch innan Mollan vaknade och gick en rond med Felix igen ;) Deras hund var med eftersom vi skulle se vad hon tyckte om vårt hus eftersom vi ska passa henne i en vecka från fredag :) Ska bli mysigt o ha hund en stund, få komma ut på promenader och kela lite! Saknar våran Nallebjörn så himla mycket!!!


Inga kommentarer: