tisdag, februari 04, 2014

Happy

Känner mig otroligt nöjd med mig själv då jag fått sorterat massor och redan sålt eller gett bort en massa leksaker och prylar. Barnrummen är städade och återigen sorterade, hur länge det nu kommer vara... Men jag är inte den som är den ;) Jag har även två som är intresserade av vår lila barnvagn så jag känner mig himla nöjd bara. Hittat begagnade skylanders gubbar åt Jamie så ha inte behöver spendera alla sina födelsedagspengar på det. Och sen lovade jag Alex att dem pengarna jag får för hans pyramid får han köpa något annat för och hittade massa Pet shop gubbar så får se om hon som säljer vill ge oss dem för samma peng som vi får för pyramiden :)

Annars då? Jo jag kommer åka hem och fira min mormors 95års dag i slutet på mars tack vare hjälp från familjen! Amazing! Blir bara jag och Mollie som kan åka pga skolor och jobb men det känns fantastiskt skönt! Inte så många som blir 95 år så det vill jag verkligen vara med och fira!!! Så det ser jag fram emot!!! Kan nog klämma in och träffa lite vänner också då familjen kommer jobba och jag verkar bli där i 8 dar så hör av er om ni vill ses! Kommer dock inte ha bil tror jag så att ni vet.

I övrigt idag då? Tja det har städats förutom röjts, tvättats och bytt lakan. Gjort ett ärende åt en vän vilket slutade med att jag behöver göra det imorgon igen, men man är väl en shysst kompis ;) Lagat mat ihop med min mini kock Jamie medan Alex och Pelle var på ytterligare ett barnkalas... Och tja lagt upp massa annonser på facebook... Nu ska jag hänga tvätt, vi ses!

Mot göteborg!!

Inga kommentarer: