tisdag, februari 25, 2014

Doktorn

Idag har jag varit på sjukhuset för att träffa en kardiolog, och efter en halvtimmes väntan så fick jag också göra det. En typisk brittiskt professor med glasögon, stor näsa och en gigantisk yvigt grå mustasch. Han var trevlig men jag blev inte så mycket klokare av besöket. Fick berätta lite om min sjukdomshistoria vilket fick mig o inse att det var ganska exakt 4 år sen jag opererades, give or take a week or so. Livet går verkligen vidare och jag tar det för givet fastän jag fått gå igenom så mycket, flera ögonöppnare, men man lever i nuet och dåtiden känns avlägsen. I vilket fall så skulle doktorn boka ultraljud på hjärtat och sedan skulle jag träffa honom om typ 6 mån igen... Så vet inget nytt om hur jag mår, förutom det jag känner själv :)

Annars idag har jag röjt och städat, what else liksom, inte gjort det sen i fredags så det låg kläder överallt, dammtussar och leksaker. Nu är det ordning i huset igen även fast jag vet att jag ikväll kommer få plocka och städa igen :P

Mollie har åkt på feber igen, låg men ändå feber. Pelle är hes som en kråka och jag har ont i halsen, Alex klagar på ont i öronen så är bara Jamie som verkar ha kommit undan. Och det verkar nästan som om vi skulle behöva boka en familjetid hos doktorn... Om det nu går, men har ju hållit på fram o tillbaka i flera veckor nu... Det är hyfsat tröttsamt!

Nu ska jag sy fast dem sista scoutmärkena Jamie fick i helgen och sedan är det väl dax att hämta Jamie i skolan.
Sen ska Jamie få hjälpa mig o laga Juciy Lucys, dvs hamburgare fyllda med ost, yum yum! Han älskar att hjälpa till i köket och när jag har tålamod så är det riktigt roligt!

Inga kommentarer: