onsdag, februari 19, 2014

Onsdag

Idag när pojkarna var tillbaka i skolan och Mollie var någorlunda pigg så blev det ändå inte äventyr ute innan olyckan var framme. Jag hade sovmorgon och tog det lite lugnt innan jag tänkte vi skulle gå ut men då klämde Mollie  sig riktigt illa och grät länge och väl och sedan somnade hon utmattat i mitt knä... Så det fick bli äventyr utan henne, eller tja, det blev en långpromenad med Bluei. Jag kommer verkligen sakna o ha en hund som drar ut mig på långa promenader när hon är hemma hos sig igen! Jag ska dock försöka komma ut på promenader ändå, allt för o komma i form och slippa känna mig som en fet blobb. Hur som helst, nu när Mollie är vaken igen så sitter hon hängig och säger aj ont och tar sig för örat... Även storebror klagar på ont i örat så jag undrar om vi inte dragit på oss öroninflammation igen... Nå vi kör smärtstillande och nässpray ett tag och ser om det blir bättre, annars får vi gå till doktorn...

Och igår eftermiddag blev det en vända till stranden igen, förstår inte varför vi inte går dit annars när vi inte har en hund o rasta. Nå ska bli ändring på det från och med nu, barnen älskar att gå dit och greja, samla snäckor, bygga sandslott och blöta ner skorna :)
Sen kom Pelle körande från Marbella och eftersom han inte handlat som utlovat så fick han köpa med sig lite mat på McD som vi åt på stranden innan vi fick ta tag i saken och åka o handla. Nu är kylen full, vi har dessutom, falukorv, blodpudding och arbogapastej då enda affären Pelle hade besökt var svenskbutiken. Så ikväll blir det lyxig falukorvsmiddag!!


Fina Jamie på stranden igår
Alex hittade en lila snäcka till hans stora förtjusning

Mollie och Bluei

Finaste Alex

Två fantastiska regnbågar bjöds vi på

Mollie som somna i mitt knä idag

Inga kommentarer: