lördag, februari 15, 2014

Lördagen

Jag önskar att jag denna lördag kunde skriva att jag har pigga och friska barn, men med en dotter som kräks upp snor och en son som ligger däckad i feber och den tredje ungen med geggiga ögon så kan jag inte komma undan med ett sådant påstående.... Stackars Jamie har det såklart värst som ligger i feber men dem andra två är inte så roade dem heller... Så inga stora planer för denna lördag precis...

Och alla hjärtans dag var inte så romantisk o hjärtlig här hos oss även fast Valentines day en stor grej i Gib. Under dagen var det olika tider o passa med saker som skulle säljas, en begagnad tv till Jamie som skulle köpas och Ulrikas hund som blev levererad. Dock hann Jamie och jag med emellan mötena och feberdimmorna att baka en cheesecake som tyvärr inte hunnit frysa till ordentligt tills vi åt efterrätt... Hann även med lämna och hämta Alex i skolan, gå in o köpa några cupcakes på cake sale:en som dem har varje V-day i skolan här. Leka lite i parken och allmänt pyssel hemma som att installera Jamies tv och flytta in tv-spelet i hans rum :) Så nu blir det bara vanlig tv i vardagsrummet, känns jätteskönt för mig, nu kan Liam och Jamie hoppa och skrika framför spelen bäst dem vill, för jag kan stänga dörren!
Alex och jag hann med en vända till stranden med vovven också, hur mysigt som helst faktiskt! Hon var så lycklig och Alex också :) Jag saknar hundlivet även fast jag lagt märke till några saker jag inte saknat, som att plocka bajs från marken, behöva gå ut på morgonen innan man ens hunnit vakna (vilket iofs aldrig behövdes med Nalle då han var sjusovare som oss)
Sen fixade vi mysig middag frampå kvällen men med sjuka och trött barn var det ju dömt o misslyckas, men gott var det iaf! Cheesecaken hade som sagt inte fryst ordentligt så var ett himla kladd bara och sen när vi skulle se på film så fick Mollie damp, Jamie somnade och Alex tjurade så blev ju väldigt mysigt... Och när barnen väl var i säng så gick Pelle o köpte godis o vi myste ner oss för o se en film, men fem minuter in i filmen inser jag att jag har sett den och somnar typ 15min senare, stackars Pelle!


Inga kommentarer: