torsdag, februari 06, 2014

Känslomässig bergodalbana

Efter alla lyckokänslor i tisdags så föll gårdagen pladask rakt ner på magen för min del. Regnet öste ner och eftersom all städning var fixad så hade jag inget direkt att göra. Även Mollie påverkades och ville mest se på film hela dagen... Jag blev dötrött av att inget göra så redan kl sju var jag på väg att somna, dock med hjälp av chips, dipp och lite tv med älsklingen så höll jag mig vaken till kanske halv tio innan jag somnade på soffan ;)

Idag kör vi på lyckokänslor igen, hade en härlig morgon utan stress med barnen, droppade dem i skolan och gick vidare mot Morrisons där jag mötte Ulrika, vi åt lite frukost och snackade gojja innan vi handlade lite båda två (jag var tvungen o köpa ny lunchväska åt Jamie som kom hem med en trasig igår). Mötte en annan bekant i affären och snackade lite till. Sen begav vi oss in mot stan jag och Mollie, hon ville hellre gå i affärer än gå till parken i väntan på att Alex slutade så vi kollade runt lite :) Tror hon kommer bli en perfekt shopping partner när hon blir lite äldre! Vi hade hur mysigt som helst innan vi hämtade Alex.
Väl hemma efter att Mollan var i säng, lägenheten vädrad så man fick luft och Alex matad så drog jag igång bakningen. En sats bullar och två tårtbottnar (som tyvärr sjunkit ihop i mitten) har jag fått bakat under dagen idag. Dock fick jag ta paus för att hämta J o L i skolan och lite parklek. Träffade på pojken som Alex pratat om och sagt att han är hans bästa kompis och hans mamma och det värmde i hjärtat. Dem är verkligen bästisar, och jag som trodde att han inte hade en. Dem lekte så fint ihop och både Mollie och Ians lillebror fick vara med och dem hjälpte dem små. Så när jag behövde återvända hem till bakande så ville Alex inte följa med, så Ians mamma erbjöd sig att han kunde stanna med dem i parken någon timme till. Sagt och gjort, jag lämnade Alex på hans första lekdejt utan mig och gick hem o bakade lite till :) Och allt hade gått bra och Alex ville inte följa med hem då Pelle hämtade honom!! Det hela värmer mitt hjärta och jag känner mig så lycklig över att se att Alex verkligen har en bästa vän!!!
Och Liam ville inte gå hem så han stannade här över middagen, lite ironiskt att när ett barn är på lekdejt så får man ett extra pga stora barnets lekdejt ;) Men vad gör det, jag är så glad över att dem har vänner!

Nu ikväll sitter jag och funderar över om jag kommer sitta och svära imorgon över att jag inte övat med dekorationen av tårtan under veckan... Men inte orkar jag dra igång med det nu, det får bli som det blir helt enkelt :) Har iaf gjort två plakat på pinnar att sätta i tårtan imorgon :) Tur kalaset är först halv sex så jag har tid o göra om, många gånger ;)


Alex och bästisen Ian

Inga kommentarer: