fredag, februari 21, 2014

Fredagsmys

Fredagsmyset är över, barnen sover och maken har gått in till sig för att se på hockey, så ensam kvar sitter lilla jag. Kök och bord behöver städas av och golvet också, men jag ids inte. Jag tycker jag har gjort min fair share av städning för idag som hunnit med 3 maskiner tvätt, lakansbyte, plock i hela huset, dammat, dammsugit och städat min toalett. Jo så jag förtjänar att sitta här istället och jag behöver inte ha dåligt samvete. För vet ni? Jag är den enda i denna familjen som bryr mig om ifall bordet är avtorkat, om disken står i diskmaskinen och om resterna har plockats undan. SÅ om jag lämnar det till imorgon, nå kanske inte resterna, så är det ingen som kommer bli sur för det. Men jag är lite knäpp, jag har väldigt svårt för att slappna av om jag inte har ordning och reda runt mig. Behöver jag säga att jag plockar och städar rätt mycket hela tiden?!
Meeen vi hade en himla mysig kväll med fläskfilé, pommes och beasås till middag, fruktpaj med vaniljsås till efterrätt och sedan filmen Frozen och en skål godis som avslutning! Betydligt bättre film än den vi såg förra veckan, rekommenderar den varmt och jag tror att jag kommer få se den några fler gånger med barnen då dem älskade den :)
Tror jag ska avsluta min kväll nu med en god bok, är mitt uppe i en trilogi om grekiska män och kvinnorna som faller som furu runt deras fötter, ja alltså romantiskt trams, just the way I love it! Sen hurvida grekiska män är det bästa som finns, det vet jag inte :) Själv är jag nöjd med min viking från norden!

Inga kommentarer: