onsdag, februari 19, 2014

Drömmer

Goder afton mina damer och herrar, eller vem sjutton det nu är som läser här :) Jag har en lugn kväll med en kopp te framför datorn. har börjat kolla på boende i Estepona och totalt kärat ner mig i ett litet townhouse som har både terrass och liten trädgård, 3 sovrum och ligger i ett område med pool och närheten till stranden. Lite tidigt ännu att hitta ett boende men det var så himla fint, och till ett helt okej pris! Lär säkert gå o hitta liknande bostäder, kanske till och med ett hus med 4 sovrum så barnen kan få varsitt, vore guld :) Att titta på hus och drömma om hur man skulle kunna bo där och ha det är den bästa delen av att flytta, iaf tills man fått ordning och kan leva ut den där drömmen. Så jag njuter och drömmer nu för jag vet att tiden emellan drömmandet och att leva i drömmen är rätt jobbigt då vi flyttat säkert 15 gånger det senaste 10 år... Men alla är ju bra på något och jag måste ju hävda att jag börjar bli rätt duktig på att flytta vid det här laget ;)

Annars har jag en sådan där dag då allt är lite jobbigt, vet inte riktigt vad det har varit med mig dem senaste dagarna men allt blir bara liggande och jag orkar inte riktigt. Fick ett ryck nu på kvällen och plockade iordning vardagsrummet och hängde den tvätt jag satt förut, men i övrigt har jag inte gjort stor nytta här hemma om man inte tänker basic grejer som hämta/lämna barn och fixa mat till alla.

Just nu håller jag på o fixa svenska till min dator som efter en uppdatering gick tillbaka till Spanska samtidigt som jag installerar ett program för att lära mig spanska, bakvänt? haha. Tja att förstå min dator känns rätt bra även fast jag lärt mig dem basic grejerna jag behöver till every day life med datorn, och när jag väl lärt mig spanskan kanske jag inte behöver göra om det vid nästa uppdatering? Så, nu ska jag starta om datorn och sen ska jag se vad spanskaprogrammet har o komma med!


1 kommentar:

Elin - Livat på torpet sa...

Så härligt att få bo vid solen! Åhh, just nu känner jag också för att bara flytta till sol och värme (trots att vi haft plusgrader galet länge nu, i det som brukar vara den kallaste månaden?!)

Får man fråga varför ni flyttade till spanien och vad ni gör där? :)