fredag, februari 07, 2014

Party party party

Idag är det dax för party, ja inte för mig utan för Jamie och Liam. Jag har tagit på mig själv att göra tårtan, och jag börjar bli lite stressad då båda tårtbottnarna hade sjunkit ihop så jag fick den brillianta idén att laga dem. Gjorde mer smet o så in i ugnen... Nu gissar jag att delar av botten blir torr o den andra ok. Dock tar det hur lång tid som helst då jag inte vill bränna den andra... Dock har jag förberett fyllning och sugar pasten men tårtbotten ska kallna och sedan måste tårtan designas med sugar pasten... Jag är ju inte proffs på dekoration så jag hade ju velat ha ett tag på mig, gärna utan alla killar hemma, men nu blir det svårare... dock ska jag sätta på plakat och figurer ovanpå så min sugar paste kanske inte syns så väl... lol Kommer inte använda mig av det receptet på tårtbottnar igen iaf! Saknar dem färdiggjorda tårtbottnarna från Sverige, det hade gjort dessa tårtor hundra gånger lättare o göra! Jag är ingen bagare precis...

Och Mollan som skulle sova middag har spenderat en timme i sin säng med att klä av sina dockor kläderna, göra kullerbyttor och sjunga. Nu sitter ungen vid bordet och äter macka macka macka som hon själv säger. Så lagom till kalaset kommer hon var sjukt trött och gnällig, precis vad vi behöver... suck!

Kalaset ska vi för övrig ha i en lokal i samma område som barnens skola ligger i, vi har fixat så vi kommer ha ett bouncy castle ehm hoppborg(?) och dem fixar mat. Hela Jamie och Liams klass är inbjuden, vi får dock se hur många som kommer... Folk här nere är inte så bra med OSA... Det är himla smidigt att kunna dela kostnaden med Liams familj! Sitter för övrigt och väntar på Liams mamma som ska komma och sätta ihop party bags med mig, kanske till och med assistera med tårtan :)

Ah well, wish me luck!

Inga kommentarer: