måndag, februari 17, 2014

Ja gissa

Gud så trött jag är på att ha sjukstuga, men tyvärr fortsätter det... Jamie är hemma pga magont och illamående och är allmänt låg i humöret. Alex har feber och snorar som besatt medan Mollie är relativt pigg, dock är inte jag det så hon får genomlida ytterligare en dag hemma... Just nu sover hon, hon verkar ha senarelagt sin middagslur vilket funkar just nu men kommer bli besvärligt när alla är friska, för just nu sover hon när pojkarna hämtas i skolan och om Pelle är iväg så går det inte... Och även om Pelle är hemma så missar hon eftermiddagsturen till parken som är min försäkran om att hon får komma ut varje dag även om jag ibland måste spendera förmiddagen med städning, jobb eller något annat tråkigt. Nåja, får se om jag kan övertala henne o sova mellan två och tre ist, då får hon en timma och vid två års ålder borde det vara lagom!

Har inget jättespännande o skriva om då vi inte gjort något roligt alls den senaste veckan, tja förutom att vi passar söta fina Bluei. Dock försvinner ju lite av grejen med det iom att ingen riktigt orkar, trots det har jag gått med henne ganska långa promenader både igår och idag. Hon har enorm energi och jag märker att hon behöver röra på sig rätt mycket. Tror lite huvudgymnastik hade varit bra också men hon är på diet så vågar inte köpa hundgodis o leta efter :P Jag saknar verkligen o ha hund och det verkar hela familjen hålla med om så vi får se vad som händer med det i framtiden! Även fast vi helst hade velat få hit våran Nalle så är hans tid räknad pga sjukdom så en ny familjemedlem kanske får bli adopterad in i familjen ist. Vi får se!

Våran saknade Nallebjörn


1 kommentar:

Agnes sa...

Så tråkigt med sjukstuga! Barnen och jag har varit sjuka och nu är det sambons tur här hemma. Sen börjar det väl om igen ;)

Svar: Tack för din kommentar! Jag kör alltid utan blixt, alltid. Hatar blixt, förstör verkligen bilderna. Jag är inte jättehaj på kamerans inställningar, lär mig fortfarande. Så jag kör alltid på utan blixt, förutom de gångerna vi är ute i snön i dagsljus. Då blir bilderna så mörka och då använder jag inställningen AV och höjer ISO och sänker.. jag, vad det nu är för något... bländaren kanske? Haha, jag är kass på sånt! ;)