söndag, november 21, 2010

Vattenpalatset!

Dagen idag har varit fin. Såg på tv o hade fotosession med grabbarna på förmiddagen innan vi väckte pappa Pelle. När Pelle var vaken så diskuterades det om vad vi skulle göra med dagen. Tanken var o gå upp till Fjällastugan med Carl o Vicky. Men det regnade och vi fick inte tag på dem... Så när Jamie kläckte ur sig att han ville bada så kom vi på att man kan åka till Vänersborgs vattenpalats! Sagt o gjort! Vi fixade våfflor till lunch, packade badkläder och åkte så fort vi kunde då klockan redan var såpass mycket.
Klockan två var vi där och när vi väl kommit i badkläderna så var alla nöjda o glada. Vi fick 2½ timmes bad med en liten fikapaus o sen var vi alla nöjda. Grabbarna testade nästan allt, Alex vår modiga kille åkte båda branta rutschkanorna utan o blinka :D Jamie vågade sig på en av dem vilket är väldigt imponerande för o vara Jamie!!
Det är verkligen fint där men en jättesöt barnavdelning med djur som sprutar vatten, små rutschkanor osv. O sen är det den lilla rundturen man kan flyta runt på, utomhusbassängen och dem stora rutschkanorna + den faktiska bassängen avsedd för motionssim och inte att förglömma bubbelpoolen!

På vägen hem åkte vi in i området som min farmor och farfar bodde i. Jag har alltid tyckt att jag har haft få fina minnen från mina farföräldrar, men idag när vi åkte dit och jag fick se huset så fick jag en tår i ögat och minnena kom flödande. Har allt spenderat många bra stunder där! Min farfar var en retsticka in i det sista men han var inte elak även fast jag alltid har trott det. Min farmor var fantastiskt snäll, min mamma brukade alltid säga att farmor skulle ge bort sin egen bakdel om hon trodde att någon annan hade bättre användning av den :) Men min farmor fick en stroke när jag var rätt liten så under större delen av mina minnen av henne så var hon halvt förlamad och inte helt med i huvudet. Men hon var så snäll och söt! Och jag minns henne lite som hon var innan, framför allt minns jag att hon alltid brukade läsa för mig
Jag saknar dem!

Ikväll har jag o Pelle myst med god efterätt och lite tv! Jättemysigt :)
Men nu gick Pelle o la sig och jag antar att jag borde göra det snart också...

Imorgon funderar jag på o putsa våra fönster, fast känns lite ambitiöst ;)

Inga kommentarer: