söndag, november 14, 2010

En mysig söndag med en helledig Pelle har vi idag!
Imorse innan vi väckte Pelle med presenter i sängen så körde jag ett träningspass på wii:t plus lite sjukgymnastik övningar. Det kändes så himla skönt! jag har även tagit upp situps och armhävningar på kvällarna för att kunna trimma lite även fast jag har svårt o tro att vikten kommer börja rasa, det är jag uppenbarligen inte särskilt bra på... Även fast jag vet att det går, för jag har gjort det. 6 träningspass i veckan gjorde susen då och nästan inget socker. Träningen kan jag fixa även nu, men kan jag hålla nere sockret? Vi får se, I will do my best!

Annars idag så har Pelle eldat upp högen på ängen medan jag har handlat och grejat inne. Sen så har vi haft min mamma o mormor här på lunch-middag nånting också, det var trevligt!

Ikväll ska vi mysa lite med en god middag då barnen lagt sig och någon bra film eller serie. Det ska bli mysigt!

2 kommentarer:

Maribel sa...

Härligt att du har kommit igång med träningen. Äsch fokusera inte för mycket på vikten, bättre att du bygger muskler så löser sig det andra sen, klart att det inte skadar att tänka på vad man äter och köra lite lågintensiv träning men är det styrketräning du kör så ser du nog mer resultat på musklerna och hållningen än på vikten, tänk också på att muskler väger mer än fett :)

Maribel sa...

Gillar bloggens nya vintriga utseende :)