måndag, november 15, 2010

Feel good

Det här har ändå varit en bra dag, träningen gör verkligen att jag känner mig så mycket nöjdare med mitt liv! Och ikväll har jag dessutom varit ute på promenad med Emma vilket innebär både promenad och att jag har fått chansen att prata av mig. Emma är iofs väldigt duktig på att prata men några ord får jag med i leken ibland ;) Så det var trevligt.

Förut så blev jag tvungen o dra ut scartkabeln ur Jamies tv för att han gång på gång slog sin lillebror och straffet blev ingen tv. Han blev upprörd men jag drog fram tågbanan och efter att ha lekt där så drog hans fantasi igång, även Alex's! Detta har fått mig o inse att tv:n kanske inte alltid ska stå igång. Vi (jag) har blivit lite slapp för att det är så enkelt när dem ser på tv. Dem ser inte alltid på den men den står nästan alltid på då vi är hemma. Men när tv:n var av så lekte dem mycket bättre! Det blev faktiskt ingen mer tv under dagen utan dem fick bada och hjälpa till o greja innan läggdags. Superskönt var det så jag tror att jag ska begränsa tv-tittandet lite framöver!

Medan barnen badade bar Pelle ner alla papper o pärmar från skrivbordet där uppe så när barnen badat klart städade jag upp på det skrivbordet. Nu står det väldigt tomt så jag funderar på att göra det till en pysselhörna. Ja ett ställe där man kan måla, klippa o klistra osv. Jag har några fotoalbum o fixa och det skulle jag kunna sitta där uppe o pilla med. barnen skulle kunna måla med vattenfärger osv... hmm tål o tänkas på!

Nu ska jag göra mig i ordning o gå o sova för jag är trött!

Inga kommentarer: