tisdag, november 23, 2010

lång dag

Puuuh vilken dag. Jag har jobbat mellan 6:45 -16:20 och även om det inte varit direkt fysiskt krävande så fick jag knappt nån sömn inatt och eftersom det var mitt första morgonpass så var det psykiskt krävande. Och som personlig assistent har du ingen rätt till raster så tio timmar i sträck kräver lite... Även fast jag idag haft möjlighet o ta det lugnt då det varit mycket väntande... Men är man redan trött så gör vilande än bara tröttare... Så ja det har varit en lång dag!
Men lär komma i säng i tid ikväll iaf ;) För jag ska nämligen jobba imorgon också, och så på torsdag som ursprungligen planerat.
Det drygaste med o jobba så här långa dagar, dvs heltid betyder att jag knappt hinner träffa mina barn. Ett par timmar har jag fått med dem idag o det är för lite! Förut när vi hade dem 9-16 så hann man iaf mysa på morgonen o sen 3 timmar på eftermiddagen men idag väckte jag dem, satte på dem kläder o åkte till AL... Och sen hämtade vid strax före fem, fixade middag o så hann vi mysa en timme innan läggdax. Det tycker inte jag är hållbart! Så jag vill inte jobba heltid så länge som mina barn är små! Men 3 dagar denna veckan kan jag väl leva med.

Idag vid tretiden ringde AL och berättade att Jamie hade feber. Hon visste jag hade svårt o komma ifrån tidigare och det gjorde inget om han var kvar för hennes skull men hon ville att jag skulle veta. Kom iväg tio minuter tidigare än planerat så var itne mycket o hurra för, men Jamie hade sovit en sväng hos AL så hade väl gått rätt bra. Han fick alvedon när vi kom hem o när vi la honom så var han mkt fräschare men det lär väl gå ur snart o då börjar en ny helvetisk natt... Inatt hade jag nämligen en megagnällig Alex som ömsom gnällde, ömsom hostade... Så varnade AL imorse för att Alex var hängig o så vart det Jamie som fick feber... Well well, är väl en tidsfråga innan även Alex har det.
Imorgon ska killarna iaf vara hemma med Pelle medan jag jobbar, fast jag jobbar delad tur så jag åker hem mellan 13-15 imorgon o umgås med killarna. Sen jobbar jag till 18 så jag hinner få en halvtimma med killarna på kvällen också. Torsdag blir som idag om barnen är friska, annars får Pelle ta dem.

Nä nu ska jag nog stänga ner datorn och bara ta det lite lugnt innan jag kryper till kojs.

Inga kommentarer: