fredag, november 19, 2010

Städmani

Fantastiskt nöjd är jag med vårat hus just nu! Mycket ändring har det varit det sista och det har bara blivit bättre och bättre :) Och det bästa med det är att jag inte behövt handla en massa, utan vi har fått en del grejer och sen har vi bara ändrat om dem sakerna vi har.
Äntligen känns det som vi utnyttjar huset maximalt!
Idag har jag finputsat det sista i Jamies rum. Skar sönder den förstora madrassen som legat i Jamies säng så den passade sängen, vet inte varför jag inte gjort det innan?! Har alltid tänkt att vi ska köpa en som passade men så slog det ner som en blixt i skallen igår, varför ska vi lägga ut pengar på det när vi ha en som vi kan anpassa till sängen?! SÅ nu har han en madrass som passar och hans säng ser mkt trevligare ut :) Tavlorna är på plats likaså sänglampan o sänghimlen. Så himla fint rum det blev!

Idag har jag även fått städat källaren så den sista biten av huset som stört mig är nu i någorlunda ordning. Vi behöver fortfarande nåt o hänga jackorna på och ett skoställ men det får bli ett senare bekymmer :) Det är iaf rent o fint nu.

Ja jag har städmani, men wtf, har ju inget annat o göra ;) Blir tokig av o sitta stilla hela tiden. Datorn börjar jag tröttna på, tv-serier är kul en stund... Leka med barnen är inte kul nån längre stund heller. Så mitt mission in life har blivit o hålla koll på huset och förbättra så mycket jag kan så jag kan vara nöjd en liten stund ;)

Har för övrigt idag hunnit umgås med min familj, träffat min sjukgymnast och storhandlat. Jamie o jag har bakat negerbollar som vi åt till efterrätt :) o så har jag kört 3 tvättmaskiner, tvätten på det här stället verkar aldrig ta slut...

Nu blir det tv o godis med min älskling!

Inga kommentarer: