måndag, november 08, 2010

Lugnt schema

Från igår när vi grillade i fjälla

idag har jag inte gjort många knop. Den här förkylningen har tagit död på mig. Det jag har orkat med är o sätta tvättmaskiner o hänga tvätt. Jag har annars suttit stora delar av dagen framför tvn vilket inte är så vanligt. Där blir jag oftast för rastlös och börjar greja ist. Idag har jag helt enkelt inte orkat.
När jag ahde hämtat hem killarna så pusslade vi en lång stund, dem börjar bli riktigt duktiga på det båda två :) Var en lagom aktivitet för mig också! Sen så fixade jag middag o efter den såg hela familjen på toy story. Spelade in dem när dem gick i helgen, grabbarna brydde sig inte det minsta om att dem var på engelska så jag funderar allvarligt på att sätta på fler filmer med engelskt tal för att lära dem tidigt. Vore ju ett smart sätt o gör engelskan naturlig i deras vardag redan nu förutom alla engelska (amerikanska) serier vi ser på!

Denna veckan är lugn. Sjukgymnastik inbokad, övrig träning hoppar jag över pga förkylning. Jobb som personlig assistent går inte denna veckan då jag är för förkyld o än så länge har jag inte hört av städfirman men hon trodde inte det skulle bli förrän nästa vecka. Fredag kommer tjejerna hit o det ska bli så mysigt!
Sen pratade mamma om o komma i helgen men hon visste inte ännu, då hon eventuellt skulle få hem en kompis. Men vi får väl se. Pelles helg kommer bestå av poker, verkar bli det ungefär varannan helg o typ varje vardagskväll nu för o komma tillbaka ordentligt. För det är planen nu o Pelle är supertaggad, vi ska bo kvar här och hans pokerpengar ska hjälpa oss o göra det! Så jag håller tummar o tår, det har ju gått bra innan och jag tror det ska göra det nu också!

2 kommentarer:

Maribel sa...

Klart att det kommer att gå bra, Pelle är ju grymt duktig på det han gör :) Ja det ska verkligen bli jätte kul att komma hen till dig på fredag. Massa
cyberspace-kramar så länge :)

Maribel sa...

ps. äntligen efter flera veckors försök så lyckades jag lämna en kommentar, har inte funkat innan :( Tack för en fin blogg annars!