fredag, november 26, 2010

Idag har jag varit duktig fast utmattad. Magen lugnade ner sig o det blev inget mer så jag satte igång och putsade fönsterna, inte jättelätt när det är 7minus men det gick med hjälp av en hårtork och lite envisa :) Fixade vardagsrummet o Jamies rum innan jag åkte på sjukgymnastik o när jag kom hem letade jag mig fördärvad efter julgardinerna till köket... Efter nån timmes rotande i varje vrå i huset hittade jag en tredje kartong med julsaker på samma ställe som dem andra lådorna hade stått o där låg mina gardiner! An hour well spent... or not! Men jag slapp åka o köpa nya gardiner iaf :) Så jag fick strykt gardiner o fixat köket innan det blev middag. Lättlagat idag då Pelle åkte in till stan o köpte kinamat :) Lite lagom då jag var helt slut och med bankande huvudvärk. Trodde träning skulle hjälpa mig med huvudvärken men nejdå den hade ingen effekt. Im going crazy! Sen så skulle ju Jamie upp strax före sex imorse så ahn ahr varit trött o gnällig och Alex ska vi inte tala om!! Han har gnällt till 50% av dagen, och ungen vägrar ju sova middag numera såvida ahn inte slocknar i famnen eller bilen av ren utmattning. Och idag har jag inte suttit stilla så mycket så han har inte fått möjlighet o somna i min famn :P
Men nu är nedervåningen adventspyntad, dvs julgardiner och julbelysning, tomtarna får allt vänta ett tag till! Men en ljusstake och en stjärna var kaputt så fönsterna uppe har inte fått sitt julpynt ännu. Men på måndag ska jag troligen till torp så ska inhandla nya då var tanken :)
Imorgon får det bli damma o dammsuga, veckohandla och sedan åker jag o småpojkarna förmodligen till Henån om hälsa o väder tillåter. Var länge sen vi hälsade på min mormor så jag håller tummarna! Pelle ska väl troligen till kasinot imorgon så vi behöver inte ha bråttom hem, dvs om han får någon o åka med annars får vi väl ha bråttom hem så han får bilen.
Well vi får se imorgon hur det blir :)

Inga kommentarer: