onsdag, november 24, 2010

Onsdag idag

Idag när jag hade fått sova 7 timmar så kändes jobbet så mycket lättare! Hjälpte väl även att jag hade lite mer koll på vad som skulle göras på jobbet :) Att dessutom ha två timmars ledigt på dagen då jag kunde åka hem till alla mina pojkar gav mig också nya krafter. Imorgon blir det inte ett sådant pass men i gengäld slutar jag halv fem ist för kl sex så det kan jag leva med. Är rätt mkt frihet i ett sådant här jobb och mycket vardagssaker som jag ändå skulle ha gjort om jag var hemma så det fungerar bra. Vi börjar nog lära känna varandra lite bättre nu också vilket alltid underlättar.
Blev tillfrågad om jag ville jobba på fredag om det behövdes men då min spänningshuvudvärk håller i sig och jag fick hoppa över sjukgymnastiken idag så sa jag att jag isf bara kunde jobba morgonen. Bara måste få tränat väck dessa spänningar innan jag blir tokig! Pelle masserade mig lite igår och det hjälpte lite, men är fortfarande stel och har huvudvärk, bara inte lika tokmycket.

Saknar barnen enormt, kanske inte så jättemycket när man är mitt uppe i jobbet men jag saknar o ha all den där tiden med dem. Ikväll när vi lagt Alex la jag mig i Jamies säng o läste en extra bok för honom och så låg vi o kramades o pratade för jag behövde få lite närhet från min gosse! Men Alex behövde sin sömn då han ska iväg till folkets hus imorgon bitti innan jag far till jobbet. Han är frisk o behöver få leka av sig lite. Plus att Pelle behöver få jobbat då Johan kommer imorgon o så.

Nä nu ska jag krypa i säng.
ses!

Inga kommentarer: